Sociologia Animal avancen amb ‘La nostra història’ un tast del seu proper disc

El grup de música urbana Sociologia Animal avança un primer tast del que serà el seu quart disc d’estudi amb el senzill ‘La nostra història’, on despleguen el seu rap contestatari i de compromís social adobat amb influències musicals diverses. 

‘La nostra història’ és el primer avançament de l’àlbum ‘Contrapoder Vol.2’, que veurà la llum al 2023 i que és un considerable salt endavant per al grup valencià, després d’incorporar a la DJ Jèssica Olcina als plats i a Daniel Spencer a la guitarra. 

Amb una lletra agosarada i profundament crítica que remet a la lluita i la resistència contra les injustícies, ‘La nostra història’  parla sobre l’herència musical rebuda d’artistes com la Gossa Sorda, Obrint Pas o Lluís Llach i s’acompanya d’un videoclip de Carlo Barrella i Guille Terrádez. El nou senzill del grup compta amb la producció musical del Pianista i gravació i masterització de Loren D. i inclou un sample de ‘La nostra sort’, de la Gossa Sorda.

Sociologia Animal

Sociologia Animal és un grup de rap amb un important component social i polític que naix a València l’any 2018, de la mà de Javier Cencillo, ‘Renacencista’ (València, 1988), i Joan Pascuet, ‘Pianista’ (Sant Sadurní d’Anoia, 1993). La bona acollida que van tindre ambdós MC en el panorama underground valencià va derivar en la publicació del seu primer àlbum,’Praxis’ al 2019. Sociologia Animal compta amb 3 discs enregistrats en només quatre anys i més de 30 cançons que consoliden un projecte en el qual han participat artistes com Tesa, Malparlat, Frida, Pacifiko o Loren D. Van ser guanyadors del concurs Pàmpol Roig (Acampada Jove) i finalistes al concurs Engresca’t (Telecogresca) amb el seu directe àgil, potent i festiu que posa l’accent sobre qüestions socials, amb un pensament crític. Per a la preparació i gira del seu quart àlbum, ‘Contrapoder Vol. 2’, els dos cantants compten també amb Jèssica Olcina als plats i amb Daniel Spencer a la guitarra. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €