“FINALS”, el nou single i videoclip de La Fúmiga

La Fúmiga, un dels grups més populars del País Valencià, presenta el seu nou senzill carregat de significat. “FINALS” és una cançó pop que busca connectar amb les emocions més profundes, amb una lletra que pot ressonar en quasi tots. La percussió marcada i moments molt emotius, fan que la cançó transmeta encara més intensitat.

El nou single segueix la història iniciada amb el seu anterior llançament, “PRINCIPIS”, publicat el passat mes d’abril, i aborda els finals, ja siguen esperats o inesperats. Finals sorgits a partir de decisions pròpies o impostos per les circumstàncies, però finals, al cap i a la fi. Suposa un punt i a part per la decisió d’abandonar un lloc en el qual un no se sent feliç.

Produïda i composta en Atomic Studio d’Ondara per Mark Dasousa i mesclada per Genís Trani, aquesta nova cançó pretén conquistar als fans i arribar a les emissores de ràdio de tot arreu. Segons expliquen ells mateixos: “Què serà de nosaltres? És la pregunta que tots ens hem fet en algun moment de les nostres vides quan arriba el final d’una relació i ens trobem a la vora de l’abisme, preparant-nos per a la caiguda i els dies grisos que s’aveïnen. Cap final és fàcil, així que tractem de facilitar-lo”.

Aquest estiu, La Fúmiga continuarà girant incansablement, amb més de seixanta concerts en els principals escenaris del País Valencià i Catalunya, incloent-hi festivals com Canet Rock, Arenal Sound i Acampada Jove on podràs cantar el seu nou single.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €