Josep Nadal i Alex Seguí entre els artistes solidaris de NO PASSARAN

El pròxim 23 de setembre se celebrarà NO PASSARAN, un concert solidari amb els encausats de Pego amb artistes com Josep Nadal i Alex Seguí. Consulta tota la informació disponible a continuació.

El concert es durà a terme en la Trilladora, i ja es coneixen els artistes que hi participaran. Entre els noms del cartell trobem a: Smoking Souls, La Maria, Mafalda, Xavi Sarrià, Josep Nadal, Alex Seguí, Feliu Ventura, Jazzwoman, Kela, Ciudad Jara i el Cor de l’Eliana. A més a més, hi haurà moltes veus activistes reconegudes!

El compte oficial d’Instagram de @encausats.pego ha compartit un vídeo en el qual els encausats ens conten la situació i transmeten l’ànim esperançador que tots sentim. Els artistes i activistes solidaris també van difondre fa dies un vídeo recolzant els joves.

Pel que al concert respecta, ja estan a la venda les entrades solidàries de NO PASSARAN, així que ja pots adquirir la teua i reservar la data. Si no pots assistir, també pots col·laborar comprant una entrada de la fila zero.

El 18 d’octubre de 2020, un grup feixista vinculat al Club de Futbol Gandia va rebre el rebuig de la població de Pego en passejar-se impunement pels carrers fent apologia del nazisme, entonant càntics enaltidors de Hitler i omplint els carrers amb adhesius amb la imatge del dictador. Davant aquesta situació, diversos col·lectius antifeixistes es van organitzar per a enfrontar-los. Com a resposta a aquestes accions, el 12 de novembre de 2020, la Guàrdia Civil va dur a terme una operació que va resultar en la detenció de catorze joves del poble, alguns dels quals van passar la nit en les casernes de Calp i el Verger.

Quasi un any i mig després d’aquest operatiu policial, la Fiscalia acusa 14 joves de delictes com a desordres públics, atemptat, lesions i amenaces. Se sol·liciten penes de 9 anys de presó per a dotze d’ells i 3 anys per amenaces per als altres dos. A més de l’acusació del Fiscal, hi ha una acusació particular de quatre agents de la Guàrdia Civil que van patir lesions lleus o d’escassa gravetat, els qui també demanen penes superiors als 5 anys de presó.

Des de Tresdeu, volem fer palès el nostre suport amb els joves i recordar que els vam donar el Premi Honorífic als Premis Tresdeu 2023.

Una vegada més animar-te a aconseguir les teues entrades ací i ajudar amb la teua solidaritat, que és la nostra millor arma!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €