Entrevista: Sant gatxo, la maduresa musical

‘Llum’ és l’últim disc de Sant Gatxo. Des de la Marina Baixa aquest grup de llarga trajectòria en l’escena muscial valenciana arriba a la ciutat del Túria per a presentar el seu últim treball. La presentació de ‘Llum’ serà el pròxim 28 de febrer a la Sala Matisse juntament amb 121 dB.

Aquestes dues bandes valencianes presenten els seus treballs gairebé un mes més tard de la data oficial a causa del boicot que experimentaren tot just abans d’actuar a l’Octubre.

Amb tot, al grup no li cal una carta de presentació formal, les noves cançons de la formació de la Vila Joiosa s’escolten des de ja fa mesos. Tres deu entrevista al seu cantant, Gaspar López. Amb ell repasem el camí musical del grup, dos dècades de recorregut; ens aturem en les lletres de les seues cançons i es explica el procés de l’autoedició del disc.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €