L’Hereu Escampa presenta nou split EP de temes inèdits

Després del llançament el juliol de 2011 del seu primer EP “S/T” de sis temes (editat en CD i cassette), els l’Hereu Escampa arriben amb nou material. En aquest cas es tracta d’un split EP que comparteixen amb la banda Her Only Presence, de la qual serà segurament (i tristament) l’últim que escoltarem.
Per als que no conegueu l’Hereu Escampa, heu de saber que no és una banda convencional. Està composada per sols dos xics (Carles, guitarra; Guillem, bateria). Pot semblar una bogeria per a molts fer una banda tan austera, però als Hereu els ha anat molt bé, i ho han demostrat als seus directes, on han guanyat en originalitat, agressivitat i posada en escena.
L’Hereu Escampa representa l’encarnació de l’esperit punk. Estos dos xics catalans de comarca fan el punk com toca: com els abelleix. L’Hereu Escampa ens transporta als anys en que les escenes tenien un gran significat i importància. Eixes escenes de fanzines, grups que comparteixen membres, i que solen reunir-se als mateixos bars per compartir el que més els agrada.
En eixe sentit, l’Hereu Escampa i altres bandes de la zona han conformat una escena a Vic, que resulta ara per ara una de les més reconeixibles i originals a tot el territori, amb noms com Mates Mates, Furguson, Beach Beach, Aliment i Univers. Part de la culpa de tot plegat, també de l’edició del nou EP de temes inèdits compartit entre l’Hereu i Her Only Present, la té el segell Famèlic Records, el qual ha jugat un paper fonamental en l’estabilització i projecció de les bandes de Vic.
Podeu escoltar ací els 3 nous temes inèdits de l’Hereu Escampa. Per escoltar tot l’EP clica ací, gràcies a la revista cultural PlayGround.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €