Home, homenet o cagamandúrries? El Verkami d’Almorranes Garrapinyaes

“En esta vida hi ha 3 tipus de persones. Hi ha uns que planten cara als problemes. Altres que fugen d’ells. I uns altres que s’enriuen de la vida per més complicades que es fiquen les coses. Quina de les 3 eres tu?? HOMES, HOMENETS I CAGAMANDÚRRIES”. Així comença l’explicació del projecte de micromecenatge que estan duent a terme el grup d’Ska i Punk de La Plana Almorranes Garrapinyaes.

Amb molt de sentit de l’humor ens presenten un Verkami molt diferent als que ens tenen acostumats els grups valencians, com ara els Aspencat que el van presentar fa només un parell de dies. El d’Almorranes Garrapinyaes és un projecte fet amb humor. Passa’t tu mateix per la pàgina web i ho podràs descobrir tu mateix si decideixes col·laborar.
“El Pinya” anirà despullant-se en forma de vídeos a mesura que van passant els mini-reptes que s’han posat el grup. Les recompenses més significatives són la d’Home (Agraïment al llibret del CD + Descàrrega anticipada del CD + Disc anticipat a domicili + Joc de xapes), la d’Homenet (Agraïment al llibret del CD + Descàrrega anticipada del CD + Joc de xapes + Disc i Samarreta “De Terme” + Disc “HHC” anticipat signat a mà + Samarreta especial del grup), i la de Cagamandúrries (Agraïment al llibret del CD + Descàrrega anticipada del CD + Joc de xapes + Disc i Samarreta “De Terme” + Disc “HHC” anticipat signat a mà + Samarreta especial del grup + Neteja completa del teu cotxe en calçotets + CONCERT). Vos deixem amb el vídeo promocional.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €