Home, homenet o cagamandúrries? El Verkami d’Almorranes Garrapinyaes

Redacció | 13 desembre 2012

“En esta vida hi ha 3 tipus de persones. Hi ha uns que planten cara als problemes. Altres que fugen d’ells. I uns altres que s’enriuen de la vida per més complicades que es fiquen les coses. Quina de les 3 eres tu?? HOMES, HOMENETS I CAGAMANDÚRRIES”. Així comença l’explicació del projecte de micromecenatge que estan duent a terme el grup d’Ska i Punk de La Plana Almorranes Garrapinyaes.

Amb molt de sentit de l’humor ens presenten un Verkami molt diferent als que ens tenen acostumats els grups valencians, com ara els Aspencat que el van presentar fa només un parell de dies. El d’Almorranes Garrapinyaes és un projecte fet amb humor. Passa’t tu mateix per la pàgina web i ho podràs descobrir tu mateix si decideixes col·laborar.
“El Pinya” anirà despullant-se en forma de vídeos a mesura que van passant els mini-reptes que s’han posat el grup. Les recompenses més significatives són la d’Home (Agraïment al llibret del CD + Descàrrega anticipada del CD + Disc anticipat a domicili + Joc de xapes), la d’Homenet (Agraïment al llibret del CD + Descàrrega anticipada del CD + Joc de xapes + Disc i Samarreta “De Terme” + Disc “HHC” anticipat signat a mà + Samarreta especial del grup), i la de Cagamandúrries (Agraïment al llibret del CD + Descàrrega anticipada del CD + Joc de xapes + Disc i Samarreta “De Terme” + Disc “HHC” anticipat signat a mà + Samarreta especial del grup + Neteja completa del teu cotxe en calçotets + CONCERT). Vos deixem amb el vídeo promocional.

, , , , ,

One Response to Home, homenet o cagamandúrries? El Verkami d’Almorranes Garrapinyaes

  1. Anonymous 14 desembre 2012 at 12:39 #

    OOOOOh yeaaaaaaaaaa!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.