Belle & Sebastian i Crystal Castles, noves del Low Cost de Benidorm

 
Low Cost Festival comença fort el 2013 amb una confirmació doble, dos formacions que es col·loquen directament als primers llocs d’aquesta cinquena edició. Els Belle & SebastianCrystal Castles que ja s’uneixen a un line up excepcional amb bandes com Two Door Cinema Club, Dorian, Delorean.  Els catalans Standstill presentant Cenit, Love of Lesbian, Lori Meyers, Delafé y las flores azules, Zahara, Mendetz, Miss Caffeina, i els valencians Polock que no han volgut deixar passar de llarg tocar en esta edició tan especial, entre altres.
El característic so de Belle & Sebastian serà la primera sorpresa. Una formació que és ja un referent en l’escena independent internacional des de l’edició de “Tigermilk” el 1996. Stuart Murdoch estarà al capdavant en esta primera visita dels escocesos a Low Cost Festival en una actuació que recuperarà els himnes de la banda per als lowers. Els escocesos estan preparant el seu nou treball del que esperem gaudir en directe a la cinquena edició del Festival afincat a Benidorm.

Ethan Kath i Alice Glass són els dos noms darrere de Crystal Castles. Un directe amb força basat en l’electrònica pura amb un toc punk és la proposta d’aquest duo, que ja porta editats tres treballs des de 2008. El 2012 van publicar el seu últim treball (III), que estan presentant en una gira mundial amb què passaran per l’Estat espanyol al febrer.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €