Jordi Montañez i La Caixa de Gel fitxen per Mésdemil

El segell valencià Mésdemil editarà els propers treballs del cantautor català Jordi Montañez i els alacantins la Caixa de Gel.

Fa tan sols unes hores que la discogràfica i productora Mésdemil ha anunciat per les xarxes socials dos noves incorporacions al segell. Es tracta, per una banda, del cantautor barceloní Jordi Montañez, qui sembla que deixarà Temps Records, amb qui havia editat ‘Dolça Victòria’ (2011) per depositar la seua confiança en el segell valencià. En canvi, la contractació del jove cantant continuarà a càrrec de Luanda Produccions, que ja ha obert la contractació per a la gira de presentació del segon disc del cantautor. Mésdemil serà l’encarregada d’esta edició, i continua en la línia d’assentar-se com a segell discogràfic, i anar deixant de banda qüestions com el management de bandes.
Vídeo de Jordi Montañez enregistrant les veus del que serà el seu 2n disc. @jordimontanez
D’una altra banda, l’altre grup que ja s’ha compromés amb el segell amb seu a Benaguasil són els alacantins de La Caixa de Gel. Aquests joves de la ciutat d’Alacant, ja van alçar rebombori arran del xicotet reportatge publicat a esta mateixa revista el passat desembre. Sembla que Mésdemil s’han fixat en ells i han acordat l’edició del que serà el primer treball discogràfic de LCDG. Com a apunt, La Caixa de Gel és -sinò la primera- una de les primeres bandes de la ciutat d’Alacant en cantar en valencià.
Primer videoclip de La Caixa de Gel, amb la cançó “Somnia”.

L’any 2012 Mésdemil va editar vora 20 treballs discogràfics, i a més, ben diversos. Entre d’altres, nous treballs de Tardor (Revolució de l’estat latent), Randy (Pura Vida), Andreu Valor (A l’ombra de l’obscuritat), Agraviats (Torn de paraula), Loren D (La Naranja Mecànika Vol.1), Funkiwi’s (Sírvase su copa), Atupa (Quatribarrap) i Inèrcia (No és cap simulacre).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €