Pensar València des de la música

Pensar València és un congrés dirigit per Ismael Saz i promogut des del Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) on els joves universitaris pretenen analitzar la situació actual del País Valencià des de diferents disciplines i punts de vista. En aquestes jornades s’està analitzant la cultura, l’economia, la història, la política, els mitjans de comunicació, els moviments socials, o la indústria musical del nostre territori d’una forma crítica, de la mà de reconeguts ponents.

Nosaltres ens fem ressó de la jornada sobre la música que tindrà lloc demà Dimarts 19 Feb. a la Facultat d’Història a les 17h on intervindran Pau Alabajos, cantautor valencià i activista; Xavi Sarrià, cantant i fundador del grup Obrint Pas, escriptor i activista; un membre de Pro21, empresa de gestió cultural; i  Vicent Frechina: crític musical i literari, musicòleg, estudiós de la música i cultura popular.

Com recalquen els organitzadors: “La música pot ser molt útil per a conscienciar a la població i contribuir al canvi social. En aquesta conferència, músics compromesos  ens parlaran sobre l’estat de la música en valencià i el seu futur. També ens donaran la seua visió sobre qüestions socials i polítiques que afecten a la cultura i a la música”.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €