La Barra Sonora: Limbotheque i Manolo Tarancón

Ara que la primera temporada del programa televisiu La Barra Sonora ha acabat, vos oferim els programes que no han sigut publicats a la web i que per tant són inèdits pels que seguiu el programa a través de la revista.

Vos oferim per tant el primer programa de La Barra Sonora, creada per Bocabadats Media. En aquest primer episodi comptem amb la presència de Manolo Tarancón i Limbotheque. El lloc escollit per la trobada va ser la tetería Mata Hari (Barri del Carme, València). Durant la xerrada van conversar sobre temes variats i a més van tocar algunes de les seues cançons perquè poguerem gaudir-les.
Descobreix el cantautor indie valencià Manolo Tarancón i Limbotheque, una banda que viatja des del pop al jazz passant pel swing, el country, la chanson, i els sons fronterers, icloent influències de la cultura gitana d’Europa de l’Est. No te’ls pots perdre en aquest primer programa de La Barra Sonora.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €