‘Castissa i Rància’, nou videoclip d’Arrap

Han donat un pas més enllà i després d’un any presentant el seu primer disc, Ara va de bo, Arrap llença Castissa i Rància, un vídeoclip produït per Granissat. També conversem amb Arrap i Granissat, dos exemples de com la creació artística no necessita de grans segells ni ajudes institucionals per donar uns resultats satisfactoris. Els primers des de la música i Granissat des de l’audiovisual formen un tàndem on Castissa i Rància és el resultat de tot plegat.

Granissat és una productora audiovisual, formada per joves llicenciats i estudiants de comunicació, els quals ja treballaren al clip d’Arrap, Sentiment busca metàfora; expliquen a Tres Deu que la idea del clip naix gairebé d’una manera conjunta amb el grup. Així, la protagonista de la història és una jove oprimida a tots els nivells -educatiu, laboral, familiar-. I per a mostrar aquesta triple opressió el videoclip es divideix en tres escenes que es contraposen amb les tornades de la cançó que representen l’alliberament de la protagonista. De fet els moviments de càmara, tal com senyalen els productors del videoclip, mostren aquesta contraposició: opressió/submissió vs. alliberament.

Amb Castissa i Rància, Arrap fa un salt en la seua trajectòria, tot i que aquest últim treball va en la línia de tot el que han fet fins ara. Fent un balanç del seu primer disc produït per Loren D, un dels founding fathers del rap a València, reconeixen que estan molt satisfets del que han aconseguit, tant als escenaris com el suport obtingut a través de les xarxes socials. A més a més, destaquen la seua lluita, per una banda normalitzar el rap a l’escena de la musicà en valencià i per l’altra introduir l’element lingüístic a l’escena urderground. Amb tot, el llançament de Castissa i Rància, situa a aquestos rapers en l’actualitat de l’escena musical. De fet, demà Arrap estarà present al festival Ara Sona que se celebra a Burjassot juntament amb Aspencat; i el dia 20 a Barcelona a les festes majors de Sagrada Família.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €