No se vende, nou videclip de Mafalda

Estrenem en exclusiva per a la Tres deu el nou videoclip i cançó “No se vende” de Mafalda, un jove grup del Camp de Túria que practica el que ells anomenen ‘raggacore’.
En aquesta ocasió els de Mafalda s’han volgut rodejar de bons amics i han comptat per a la gravació del videoclip amb Atupa, La Rana Mariana, Jano Dj (La Raíz), Carmen (Skaparràpid) i Angel Vela (Los Perros del Boogie, Red Hot Padron Peppers). És una cançó inèdita que han gravat per l’ocasió als Estudis LR. Pel que fa a l’audiovisual han estat sota la direcció de Bocabadats Mèdia podem trobar a tota la colla de músics en una fàbrica reclamant els seus drets. Ha estat gravat als Tallers Pedro Barberà.
Amb el montatge d’aquest vídeo volen visibilitzar la lluita al món de la música així com la lluita en general dels més desafavorits. La seua corista Vera -amb la qual hem pogut parlar- afirma que és un món on t’obliguen a vendre’t per seguir progressant, i anima a tots els músics i ciutadans en general a rebelar-se contra això. Com apunta la cançó “Esta es mi música, este es mi arte por qué tengo que venderme para que llegue mi mensaje?“. Vos deixem amb el videoclip.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €