Presentacions de discos de música en valencià a la UPV

Redacció | 20 Maig 2013

La Universitat Politècnica de València a través de la seua àrea de normalització i promoció lingüística ofereix el seu suport als grups i cantants per a la presentació de discos de música en valencià. Les presentacions tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2013, en el II Cicle de Concerts de Presentació de Discos en Valencià.
El suport esmentat consisteix en la cessió d’una de les sales de la UPV i la col·laboració en les despeses tècniques de l’actuació, a més de la difusió en els mitjans de comunicació propis (webs, ràdio i televisió), generals i especialitzats.
Com podem llegir a la web de la universitat, els grups o artistes interessats a presentar el seu disc han d’enviar la proposta emplenant el formulari de propostes musicals amb les dades personals i musicals (perfil o trajectòria del grup o artista, títol del disc, data prevista d’edició…) i adjuntar una peça musical de mostra en qualsevol format de vídeo o àudio habitual. La selecció de les propostes, afirmen, tindrà l’assessorament de músics i crítics musicals especialitzats.
El termini per a rebre propostes finalitza el 15 de juliol de 2013. En aquesta tasca també col·laboren l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el COM (Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià).
, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.