Presentacions de discos de música en valencià a la UPV

La Universitat Politècnica de València a través de la seua àrea de normalització i promoció lingüística ofereix el seu suport als grups i cantants per a la presentació de discos de música en valencià. Les presentacions tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2013, en el II Cicle de Concerts de Presentació de Discos en Valencià.
El suport esmentat consisteix en la cessió d’una de les sales de la UPV i la col·laboració en les despeses tècniques de l’actuació, a més de la difusió en els mitjans de comunicació propis (webs, ràdio i televisió), generals i especialitzats.
Com podem llegir a la web de la universitat, els grups o artistes interessats a presentar el seu disc han d’enviar la proposta emplenant el formulari de propostes musicals amb les dades personals i musicals (perfil o trajectòria del grup o artista, títol del disc, data prevista d’edició…) i adjuntar una peça musical de mostra en qualsevol format de vídeo o àudio habitual. La selecció de les propostes, afirmen, tindrà l’assessorament de músics i crítics musicals especialitzats.
El termini per a rebre propostes finalitza el 15 de juliol de 2013. En aquesta tasca també col·laboren l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i el COM (Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià).

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €