L’històrica banda britànica Bad Manners visiten València

Les productores valencianes La Viejita i Let’s Go Producciones ens duen al cap i casal la llegendària banda britànica, Bad Manners responsables del “Two Tone” i l’ska revival del 79.
Els Bad Manners foren creats per Douglas Trendle, més conegut com Fatty “Buster” Bloodvessel, un home gros skinhead i autèntic home-espectacle en directe. Pertanyen a la segona onada de bandes ska britàniques, al costat de Madness i The Specials. Després d’una parada creativa a mitjans dels vuitanta, van decidir seguir gravant discos amb un contracte amb la discogràfica Moon Ska Records. Per a ells, la paraula ska és més un estil de vida que un gènere musical.
Al seu costat, en aquesta gira, trobarem a Louis Cook a la guitarra, a Brian Tuitt a la bateria, Alan Sayag a l’harmònica, Paul Hyman com trompeta, Andrew Marson com saxo alt, Chris Kane com saxo tenor, Dave Farren al baix i Martin Stewart a els teclats. Amenitzant l’abans i el després hi seran els sons del reconegut selector valencià Saül Ska-ba.
L’obertura de portes està programada per a les 21.30h i l’entrada per poder veure’ls val 18€, compra-la a Discos Harmony, Monterey, al Glop de Benimaclet o per Internet a Movingtikets.com. A l’hora del concert tindran un preu de 22 euros.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €