Manel presenta el nou disc a Burjassot el proper 29 de juny

L’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot acollirà el proper dissabte 29 de juny als Manel i Arthur Caravan. Els Manel tindran l’ocasió per a presentar en terres valencianes el seu nou disc Atletes, Baixin de l’escenari. Per la seua banda, els alcoians Arthur Caravan que estrenaren el videoclip Vents , del disc Atles enharmònic, fa uns mesos, estan preparant un nou treball per a la tardor.

Els assistents pondran gaudir de l’últim disc dels Manel estrenat al mes d’abril. Amb Ateles, Baixin de l’escenari, els catalans es distancien pel que fa a l’estil dels dos anteriors treballs (Els Millors Prefessors Europeus i 10 Milles per veure una bona armadura). Amb aquest últim s’aproximen a un estil més pop però sense perdre el marcat folk que els caracteritza. La banda ja ha estat present a principals festivals com el Primavera Sound i també se’ls espera aquest estiu a Borriana a l’Arenal Sound.

Per a tots aquells que vulguen assistir al concert l’obertura de portes serà a partir de les 20:00 hores. Les entrades anticipades es poden aconseguir per 25 euros a Onetwotix, Ticketmaster i a l’Auditori de Burjassot, Amsterdam, Harmony, Oldies, Flexidiscos. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €