Tot reivindicant Quico Pi de la Serra

Quico Pi de la Serra, L'home del carrerEs publica per part del grup Enderrock i Clack produccions un nou projecte de micromecenatge per reivindicar la figura d’aquest cantautor català. “Pi de la Serra, l’home del carrer” és un documental de cinquanta minuts sobre Quico Pi de la Serra amb motiu dels seus cinquanta anys als escenaris i el seu setantè aniversari.

Quico Pi de la Serra va ser un pioner. El més veterà de tots els Setze Jutges en actiu. Ha tocat tots els pals: cançó, jazz, blues, rock… La influència dels seus discos i recitals ha marcat profundament el desenvolupament de la música catalana dels últims cinquanta anys. La seua obra, afirmen des del grup promotor, no ha estat degudament reivindicada i que, a diferència d’altres cantautors dels anys seixanta i setanta, no ha arribat encara amb prou força entre les noves generacions.

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir, doncs, a la popularització de l’obra de Pi de la Serra entre les noves generacions de melòmans. El documental s’articularà a partir d’una entrevista en profunditat a Quico Pi de la Serra en alguns dels escenaris emblemàtics de la seva trajectòria, com el Harlem Jazz Club. S’il·lustrarà amb imatges històriques cedides per TV3 i RTVE. I estarà amanit amb actuacions musicals de Roger Mas, Cesk Freixas i La Terrasseta de Preixens, que versionaran temes de Pi de la Serra. Ja podeu veure el tràiler ací mateix.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €