Parlem amb DJ Plan B, ens mostra el remix de “La Vida sense tu”

DJ Martin Plan BÉs acostar-se al Festivern i les noticies sobre els artistes i el festival són un degoteig fins a l’inici d’aquest. Hui parlem amb Martin, més conegut com Dj Plan B que serà l’encarregat, una vegada més, de tancar-lo com déu mana.

Martin valora aquest 2013 molt positivament, més de 100 concerts  l’han portat a gairebé tots els punts de la geografia espanyola. El de Gandia afirma que “Aquest any ha estat una mica bogeria. Molt content del resultat final. És un plaer estar sol·licitat i que el teu treball comence a ser reconegut“. I és que ja ha assolit, per exemple, les 175.000 escoltes a la plataforma musical Soundcloud i està considerat com un dels màxims exponents estatals dels mashup’s.

Sobre els millors moments del 2013 destaca Plan B “les dos actuacions al FIB sobretot la del tancament de diumenge que va ser una autèntica bogeria. La tercera posició a la Red Bull Thre3style també va ser especial i el premi Ovidi Montllor a la millor producció a Aspencat va ser un puntàs“.

Com avançavem més amunt un any més Plan B serà l’encarregat de posar el punt i final al festival nadalenc per excel·lència. Sobre el seu set ens comenta que: “El Festivern és una data d’aquestes que marques en roig al calendari. Serà especial d’una banda per veure per última volta en elèctric als Obrint Pas i d’altra perquè la meua sessió estarà al voltant de les dos hores i crec que mai he punxat tant de temps al Festivern així que l’electrònica estarà garantida durant una bona estona. Només puc dir-vos que hi haurà una gran part dedicada al drum and bass que sempre funciona molt bé en aquest esdeveniment però que també hi haurà dubstep, metall, electro i una mica de moombah. És difícil acontentar tothom però s’intentarà!“.
1528102_192206287652309_416949668_n
Sobre  la història de Plan B amb Obrint Pas Martin ens comenta que “La primera vegada que vaig veure els Obrint Pas va ser a l’alberg de Piles farà més de 15 anys. Érem com 20 persones… Sempre els he seguit d’una manera més o menys directa i els nostres camins van acabar creuant-se en els primers festiverns en Ontinyent“. De la relació professional es va convertir en amistat i Plan B ha acabat compartint escenari amb ells en ocasions especials. Aquest dissabte els acompanyarà al Hatortxu Rock a Nafarroa al seu penúltim concert.

Sobre el remix ens explica que: “Ha estat una iniciativa personal o un repte com preferisques anomenar. Remesclar a una banda sempre és complicat i més quan tens tants elements a la teua disposició. He intentat ser el més fidel a l’original i no caure en un remix més conceptual. Té una primera part més melòdica i una segona més ballable i divertida. És la meua manera personal de dir adéu a la banda que porta 20 anys lluitant, treballant, creixent i representant el millor de la música en valencià“. I ací el tenim, “La Vida Sense Tu” d’Obrint Pas remesclada per Dj Plan B, perfecta sintonia per escalfar motors i recordar la banda amb ritmes ben ballables!

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €