Aspencat anúncia “Antimatèria Tour 2014”

Aspencat giraLa formació de La Marina Alta arranca l’any amb una gira de més de 25 concerts que els portaran arreu del territori, als quals aniran sumant-se més concerts i festivals. Aquesta segona gira del disc “Essència” l’han anomenat “Antimatèria Tour 2014” en referència a una de les cançons més electròniques i compromeses del disc.

Amb aquesta segona gira els Aspencat volen presentar eixa segona part del disc més contundent que encara no tocaven en directe. Dalt de l’escenari trobarem diferències alhora de veure’ls als concerts ja que preparen amb el seu nou tècnic de llums una posada en escena única. Tot un nou impuls, també als temes més clàssic que experimentaran alguns canvis per ser adaptats a l’energia i força del nou directe.

Antimatèria Tour 2014 comença al Concert de Falles d’Escola Valenciana i anirà carregada de novetats i sorpreses com col·laboracions de cara als concerts. Acompanyats també d’un nou mertxandatge dissenyat per la il·lustradora Alba López.

NOU VIDEO GIRA 2013

Per anar escalfant motors per a la nova gira, Aspencat han publicat hui nou videoclip en directe de la seua Gira Essència 2013 amb la cançó ‘La distància’, que es suma al que ja van publicar fa unes setmanes de la cançó ‘Quan caminavem’. Vos deixem amb la peça!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €