Modestep i Pendulum primers noms de l’Electro Weekend

Electro Weekend BenidormElectro Weekend presenta la seua segona edició els dies 18 i 19 d’abril de 2014 amb Marco Carola, Pendulum, Modestep, Matthias Tanzmann o Uner, entre les primeres confirmacions. Benidorm acollirà per setmana santa un festival dedicat a la música electrònica.

Dues jornades consecutives que ocuparan l’Espai Multiusos Delirium, dividint-ho en diversos espais pels quals aniran succeint-se les actuacions d’una selecció d’artistes estatals de primer nivell, donant especial importància a estils com techno i minimal i deixant espai també a projectes orientats a l’actual so EDM o al dubstep.

Marco Carola és el primer nom confirmat per a la segona edició de Electro Weekend. Un dels absoluts triumfadors en la passada edició de Electrobeach, que tornarà a Benidorm com un dels protagonistes amb el seu techno minimal d’aquest lliurament del festival. Un altre nom destacat en l’escena minimal internacional que també passarà pel festival serà Matador, deixeble de M_nus i imprescindible en el circuit.

La banda australiana representant internacional per excel·lència del drum and bass Pendulum, passarà per Electro Weekend, oferint un dj set al costat del seu MC Verse. Els britànics Modestep actuaran a Benidorm com a representants del so dubstep londinenc.

L’ideòleg de Circo Loco, Matthias Tanzmann, serà una de les actuacions mes esperades del festival, un dels artistes mes valorats actualment amb la projecció d’aquesta famosa festa eivissenca. Mentre que els sons més hipster i enfocats al EDM de l’escena estatal estaran representats per Gomad! & MonsterAlex Now i Dub Elements.

Electro Weekend també oferirà diversos showcases de projectes del circuit club i electrònic com a Metro Dance ClubKoh Tao, Furtive o Adagio. La primera oferta dels primers 500 abonaments el podreu trobar al preu especial de 20 €.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €