El grup punk londinenc The Love Triangle visita València

Captura de pantalla 2014-07-02 a les 15.34.20

la residencia 3 julioEls amants del punk britànic estan d’enhorabona. Demà dijous 3 de juliol podran gaudir a la Residencia de València d’una programació d’aquest gènere d’allò més interessant. La banda londinenca The Love Triangle visita la ciutat del Túria dins la seua gira europea, que ja els ha fet recalar a diverses grans ciutats europees. Aquest trio punk amb influències hardcore i garage continuen presentant el seu àlbum ‘Clever Clever’ i demà a la nit és el torn de València. Podrem gaudir del seu so agressiu i acurat alhora, i rememorar les grans bandes del gènere de finals dels 70.

The Love Triangle però, no estaran sols. Els acompanyarà la banda local Las Rodilleras. Elles són també un trio- femení en aquest cas- que practica un after punk amb lletres sentides. Hi haurà segur expectació per veure-les, després de més d’un any sense actuar a la ciutat de València.

La vetllada, que començarà passades les 20h de la vesprada, comptarà amb un sopar vegetarià i vegà, i es serviran pizzes, entrepans i cervesa durant tota la nit. Els beneficis aniran destinats, com de costum, a finançar aquest centre social autogestionat que realitza una tasca de gran valor per a l’escena underground valenciana. La Residencia, situat a la Carrera de la Font d’En Corts 144, és un d’eixos llocs que val la pena visitar i conèixer a la ciutat de València, i esta vegada l’excusa musical bé que s’ho paga la pena.


Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €