L’activista Boots Riley visita València amb The Coup

Raymond Lawrence Riley (nascut en 1971 a Chicago), més conegut pel seu nom artístic Boots Riley, és un polifacètic artista nord-americà, des de poeta, compositor, activista polític… arribant fins a qualsevol camp on puga expressar les seues inquietuds ja siguen artístiques o intel·lectuals. També conegut com a vocalista i compositor del grup The Coup i The Street Sweeper Social Club al costat de Tom Morello dels Rage Against The Machine, la majoria dels seus treballs parlen de les seues experiències personals com l’amor, sexe, cotxes, alcohol… tot molt lligat a més amb la situació política actual.

Boots Riley és l’únic músic conegut que va ser nomenat pels serveis d’intel·ligència americana com una persona a seguir d’a prop pel seu discurs i influència sobre la gent dins dels documents desclassificats de Wikileaks. Definit políticament d’esquerres, Boots Riley ha sigut membre del moviment Occupy Wall Street, un seriós defensor dels drets afro americans nord-americans, així com una gran activista per la lluita dels drets laborals i per una educació i sanitat pública de qualitat en el seu país.

Formats en 1991 en Oakland, Califòrnia, The Coup és una mescla musical de soul, funk, rock i hip-hop. La banda encapçalada per Boots Riley es caracteritza per la seua música ballable i les lletres reivindicatives. Conscienciat contra el racisme la reforma sanitària nord-americana i l’educació pública, s’ha convertit en un dels estendards de la lluita social a Estats Units, donant conferències o manifestant-se en el centre de Chicago al costat de Tom Morello demanant una millor educació i de qualitat en el seu país.

Dins de la seua gira europea passa per primera vegada a l’estat espanyol, i un dels punts de parada serà València. Tindrem l’oportunitat de veure aquest músic únic i la seua banda el dimecres 29 a la Sala Wah Wah. Compra la teua entrada online a Movingtickets i aprofita la promoció activa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €