Gran inauguració del Teatre del Raval de Gandia el 17 i 18 d’octubre

Inauguració del Teatre del Raval de GandiaEl cap de setmana del 17 i 18 d’octubre el Teatre del Raval de Gandia celebrarà per fi la seua inauguració oficial després d’encetar nova etapa amb la recuperació de l’espai per part dels seus nous gestors, la promotora cultural La Casa Calba. Les jornades d’inauguració arriben després que s’hagen realitzat al teatre diverses activitats prèvies, totes amb un alt grau d’èxit i participació de públic. Un exemple són les jornades #ReviuElRaval i les sessions d’EconCult per a projectes culturals finançats per la Unió Europea.

Però des del teatre volien organitzar diverses activitats específiques per celebrar la reobertura i que serviren d’inauguració oficial. Per això el proper divendres 17 d’octubre el Teatre del Raval de la capital de la Safor acollirà el cabaret Gran Teatro Amaro, que arriba des d’Holanda.Al GTA col·lideixen feliçment els aires canalles i cabareters procedents de l’evolució de folklores i músiques populars, amb les avantguardes artístiques i la música clàssica, tot amb una perspectiva contemporània i una consigna clara: s’actuarà en rigorós format acústic.

Les activitats continuen el dissabte 18 durant tot el dia. S’obrirà el dia amb un mercadet ecològic a les 11h, amb productes de proximitat. A les 11.30h s’oferirà un taller de meditació en família, on hom podrà acudir amb els seus per aprendre a relaxar-se i introduir-se en les tècniques de meditació. A les 12.30h hi haurà un altre taller, en aquest cas de jocs dramàtics i musicals, un xicotet aperitiu del que ofereix el Teatre Escola del Raval.

El dissabte per la vesprada, a partir de les 18h la contacontes Almudena Francés explicarà la història de La Maleta d’Anacleta i farà les delícies dels més menuts. Per acabar les jornades d’inauguració s’hi representarà Lúcid, una obra de teatre adult, per part de les companyies Teatrencompanyia i Lupa Teatre. Aquesta és una obra diferent, que passa del thriller a la comèdia delirant i a l’humor més subtil, del melodrama més obvi al drama més fred i contundent, pròxim a la tragèdia. I és que Lúcid és un ODNI, un «objecte dramatúrgic no identificat», que canvia constantment de forma.

Lucid 1 foto iaia cardenas

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €