Averno es presenta amb una mixtape de ‘full black music’

Averno Rubik Dude Groove StreetAverno comença la seua trajectòria. Amb tan sols 21 anys i després d’haver recorregut tota la península, havent compartit escenari amb The Prodigy, Modeselektor o Alizzz, Pablo comença aquest nou projecte emparat per les seues produccions.

Averno anirà a cavall entre techno, house, electro, hip-hop i acid, o com ell diu “full black music” la seua posada en escena es farà irresistible per a tot aquell melòman que vol ballar i gaudir amb bon gust. Noves tendències que arriben d’Europa. El nou Averno s’inspira en les propostes House i Techno encapçalades per Brodinski, GesaffelsteinBoys Noize.

Vos deixem amb el podcast d’una hora que ha gravat, i que es pot escoltar des d’ahir, per a l’agència Groove Street. Si esteu atents podreu escoltar el seu pròxim single ‘Black Is More Than a Color’.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €