17 nous artistes se sumen al cartell del SanSan Festival 2015

SanSan Festival 2015 GandiaUn total de 17 nous artistes se sumen al cartell del SanSan Festival 2015, que celebrarà la seua segona edició durant els pròxims 2, 3, 4 i 5 d’abril a Gandia (València). El festival per excel·lència de les vacances de Setmana Santa.

El festival afig al seu cartell d’artistes de l’escena estatal a veterans com Los Enemigos i Kiko Veneno, les divertides Nancys Rubias i valors en alça com Delorean, Carlos Sadness, Anni B Sweet o Maika Makovski, a més de noms com els de els garajeros Jack Knife, Lucía Scansetti, Indiespot, Full i els madrilenys The Noises. Tots ells, acompanyats dels dj’s de la talla de Elyella Dj’s, Mondosonoro, [Musicazul], Dod Magazine i Corrientes Circulares, que se sumen a una edició que ja compta amb Supersubmarina, Dorian, Izal, Corizonas, Nacho Vegas o La Pegatina, entre molts uns altres.

Tot açò, en l’entorn natural de Wonderwall Music Resort, on el festivaler pot gaudir des de la balconada de la seua habitació dels concerts. El complex està situat en un marjal en plena horta valenciana amb tarongers i arbres autòctons de la zona i compta amb més de 15.000 metres quadrats amb piscina on descansar i reposar forces.

Pots adquirir el teu abonament per un preu de 36 euros, l’organització assegura que els preus seguiran pujant.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €