Els Catarres presentaran el nou disc a Morella

Els Catarres
El proper 30 d’abril, Morella serà l’escenari de presentació del 3er disc d’estudi d’Els Catarres, que tornen a la vila amb una estimable deferència pel públic de les comarques de Castelló. El nou treball, encara sense nom, estarà editat per Música Global, i es presentarà al mes de març, després d’un any d’aturada de l’activitat del grup dalt dels escenaris. Aquesta presentació serà un dels esdeveniments destacats de la programació cultural de Morella aquesta primavera, així com de la Comarca d’Els Ports, que enguany promet ser centre de diversitat de propostes culturals d’alt contingut.

Els Catarres a MorellaAmb només dos discos i un EP, Els Catarres s’han convertit un dels grups més importants i seguits de Catalunya, amb 90.000 fans al Facebook, més d’un quart de milió de descàrregues i 30.000 discos venuts. La seva marca personal és ben coneguda: Sonoritat acústica, a mig camí del folk i el pop, combinada amb ritmes ballables i desplegada a l’escenari amb una energia i alegria que els fa únics. Amb el seu anterior treball, Postals, van obtenir els guardons més prestigiosos de la música nacional: Premi al Disc Català de Ràdio 4, 5 Premis Enderrock (millor artista, disc, cançó, lletra I portada) i Premi ARC de la indústria del directe a la millor gira. Més de120 concerts en poc més d’un any, amb presentacions a Madrid, Euskadi, Galícia, Aragó i Castella, a més d’iniciar el seu camí internacional amb una desena d’actuacions a França.

Els catalans estaran acompanyats d’Ègalitè una de les bandes revelació de Castelló al 2014, els qui presentaran també el seu primer disc Surt el Sol (Autoeditat), disc valorat pels lectors de la Revista Tres Deu com un dels millors de l’any. A més, el concert comptarà amb el guanyador del 1er concurs de Rock En Bena (que es celebra aquests mesos a Castelló), i un final de festa apoteòsic comandat pel duet de la Marina Escala & Corda Djs.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €