Marco Carola i Loco Dice primers noms Electroweekend 2015 a València

Electroweekend 2015 ValènciaL’Electroweekend prepara ja la seua pròxima posada en escena per a maig de 2015. Un festival que afronta un gran canvi en aquesta edició traslladant la seua ubicació a València (recordem que l’any passat va ser a Benidorm). Dues jornades d’electrònica que inundaran la Fira de València el primer cap de setmana de maig. Un tret d’eixida a la temporada de festivals que començarà amb sabor a techno en la capital valenciana.

Comença el compte arrere oficialment per a aquest nou lliurament els dies 1 i 2 de maig en la ciutat de València confirmant a dos pesos pesats que es converteixen en caps de cartell indiscutibles per a Electroweekend 2015: Marco Carola, un dels artistes més aclamats en la passada edició del festival i amb una trajectòria que ho avala com un dels artistes mes rellevants en l’escena electrònica internacional. El segon nom és Loco Dice. Creador del segell Desolat, Loco Dice s’ha convertit també igual que el seu company de cartell, en un dels artistes amb mes transcendència en el so de club.

Electroweekend comença la venda d’abonaments per a la seua tercera edició al preu especial de 25€ per als abonaments de dos dies. Una promoció vàlida per als primers 1.000 abonaments o fins al pròxim 4 de març, data en la qual canviarà el preu. Les entrades estan a la venda exclusivament online a través de la pàgina de Facebook oficial de Electroweekend.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €