Primeres confirmacions per a l’edició més eclèctica del Feslloch

feslloch2015El Feslloch, festival que serveix per tastar en directe les millors propostes musicals fetes en valencià ja té els primers artistes confirmats. Entre els noms més grans trobem Els Amics de les Arts, Aspencat, Els Catarres, ZOO, La Gossa Sorda i Toti Soler amb Gemma Humet, seguits de Smoking Souls, Mai Mai, Tardor, El Diluvi, Arrap, VaDeBo o Pepet i Marieta. També hi seran els catalans Buhos i Ebrinight que s’uniran a altres com Égalité, Meteor, El Blüe o Talps entre d’altres.

Amb aquestes confirmacions el festival posarà en marxa una primera promoció d’abonaments a 20€. La venda d’aquests abonaments a preu reduït començarà el proper 14 d’abril. La voluntat de l’organització ha estat “ampliar els estils musicals del festival, donar cabuda al màxim nombre de grups emergents i garantir la presència de formacions valencianes consolidades i àmpliament estimades pel públic”, justifiquen des de l’organització.

Així el 9è Feslloch vindrà carregat més que mai de propostes que parlen de tu a tu a la música festiva. Toti Soler i Gemma Humet, Smoking Souls, Mai Mai, Tardor, Meteor, El Blüe, Talps o Júlia en són una bona mostra de que el paradigma comença a canviar en la mal anomenada escena de la música en valencià.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €