Concerts a la Marina: on bull la música

greenvalley

Hui volem parlar-vos de tres cites que tindran lloc a la comarca de la Marina Alta les properes dos setmanes. La primera cita musical es celebrarà hui 31 de juliol a Xaló a la Nit del Rock, que estarà protagonitzada per Itaca Band, per primera vegada a la Marina. Auxili estaran acompanyant-los, repetint per segon any. També ho faran Vadebo que continuen amb la gira Trencant els vidres i Prozak Soup, en una de les poques oportunitats per vore’ls aquest estiu.

I si el proper 7 d’agost ja s’heu recuperat, Benidoleig acollirà el Caparrarock amb Smoking Souls, Aspencat i Zoo. La Plaça del País Valencià de la localitat marinera es tornarà a omplir de gent vinguda de tota la Marina i les comarques veïnes. La nit compta amb dos grups mariners com Aspencat i Smoking Souls, que ja han demostrat en més d’una ocasió que tenen el seu públic més proper a la butxaca.

El següent 14 d’agost arriba el Barsella Rock Fest a El Ràfol d’Almúnia, encapçalat per la banda de reggae Green Valley. El públic estarà molt pendent també de les noves propostes de King Kong Boy o Tardor, i també serà una bona oportunitat per Kaoba i Meteor per demostrar el que saben fer en directe. L’entrada serà totalment lliure i gratuïta.

El millor indie rock estatal a Xàbia

Ariel Rot MontgorockNomés un dia després del Caparrarock (8 d’agost) a Xàbia, es celebrarà el MontgoRock, encapçalat enguany per l’argentí Ariel Rot. Al costat d’aquest extraordinari cap de cartell també estaran Arizona BabyLos Zigarros i Sexy Zebras, exponents de la música independent estatal actual. Los Perros del Boogie, Pinka, Allerton Road i un tribut especial als internacionals AC/DC completen el cartell del festival. Els abonaments tenen un preu de 12€, i el MontgoRock comptarà amb totes les comoditats d’un gran festival.

Aquestes són algunes de les propostes marineres per a les properes setmanes. Però sembla que els concerts a la Marina floreixen sense descans. Trobes a faltar alguna més? No dubtes en comentar-ho!

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €