Gener i Maria Arnal i Marcel Bagés al Palau de la Música

Maria Arnal i Marcel Bagés

Gener presentarà el seu darrer treball El Temps del Llop (2015),  Premi Ovidi Montllor 2015 millor disc i millor lletra ‘Contrallum’. Amb tan sols un any de vida, la formació s’ha consolidat com una de les propostes més refrescants i autèntiques de l’escena musical valenciana, oferint una trentena de concerts en teatres, auditoris i sales en la seua gira de presentació. El seu pop d’autor passa per filtrar influències d’ací i d’allà: soul, blues, rock, country, psicodèlia… tot donant cos a unes lletres evocadores, poètiques, de profundes implicacions polítiques, però desproveïdes de tota intenció de prèdica o pamflet. El resultat: un disc avalat per la crítica i el públic i un directe colpidor, modulat i contundent, en el que cada instrumentista és alhora llop i manada, udolant en perfecta harmonia amb els seus companys d’escenari.

El grup ha volgut tancar la seua primera gira a la ciutat de València, de forma simbòlica descrivint un cercle que va començar el febrer de 2015 i que ara conclou al Palau de la Música, un escenari immillorable per a tornar al públic allò que han anat aprenent al llarg d’aquesta llarg periple.

A l’escenari també podrem gaudir de Maria Arnal, una jove promesa musical, que té tot el futur per davant i du camí de convertir-se en una artista a l’alçada de Maria del Mar Bonet, Cesária Évora o Elefthería Arvanitáki.

Maria Arnal i Marcel Bagés han preparat un repertori que barreja músiques de tradició oral i temes propis a partir d’una recerca de gravacions de camp, en arxius i fonoteques de la península. Desprès de sorprendre a tothom amb  Remescles, acoples i melismes (2015),  Top-10 dels millor singles estatals de 2015 segons la revista Rockdelux, Maria Arnal i Marcel Bagés ara presenten el seu nou EP Verbena (2016). Músiques per acompanyar la vida, la festa, la feina o el dol, cantades en col·lectiu i quotidianament, amb textos de l’Ovidi Montllor i Vicent Andrés Estellés.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €