Divendres comença la 39a edició de l’Aplec dels Ports

aplec dels ports la mataUn any més, l’organització de l’Aplec dels Ports torna amb les bateries carregades per a dur a terme la 39a edició d’aquest esdeveniment anual. Qui anava a dir-los a l’any 1978 que arribarien tan lluny? Aquesta petita comarca ha aconseguit posicionar-se en el mapa valencià gràcies a la seua lluita i constància.

Aquest cap de setmana l’aplec serà a La Mata, un poble de menys de 200 habitants on tots els joves i la resta d’habitants s’han unit amb l’objectiu de tirar endavant aquest esdeveniment tan important per a la comarca.

A més, el cartell no deixarà indiferent a ningú, ja que conta amb artistes com Assekes, Auxili, Los de Marras, La Fúmiga, Atzembla i Pirat’s Sound Sistema entre altres. Tres dies de música, bon ambient i conscienciació ciutadana, encapçalats pel lema: “Arrapem pels Ports, defensem lo nostre“. T’ho penses perdre? Entrada gratuïta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €