Dos valencians es casen durant l’Hatortxu Rock

hatortxu rock bodaDos valencians de Castelló, Isabel i Andrés, s’han casat durant la vintena edició de l’Hatortxu Rock de Lakuntza (Navarra). Són una parella trentanyera que ja ha format una família: tenen una filla major i un fill menut. La nòvia d’esta història és, precisament, la cantant del grup punk-rock de la Vall d’Alba (Plana Alta), Gargamboig.

«Teníem les entrades del festival abans de pensar en casar-nos, però volíem formalitzar la nostra situació i com ens vam conéixer gràcies a la desena edició de l’Hatortxu i venim del món musical, pensàrem que què millor que fer-ho millor que a Lakuntza i en la vintena edició del festival», assegura la parella a Ahotsa.info, mitjà que ha donat cobertura a la notícia en un reportatge audiovisual.

La parella va demanar permís per casar-se a l’Ajuntament de Lakuntza, localitat on s’esdevé el festival i l’organització de l’Hatortxu es va fer ressò de la petició de formalització. Fou una cerimònia senzilla, amb poca gent i austera: els anells han estat dos mocadors valencians. I les càmeres d’Ahotsa.info van estar presents en la cerimònia.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €