7 videoclips valencians que tal vegada t’has perdut

El 2018 ha vingut carregadet de videoclips valencians. Hem vist com Vadebo estrenava dos videoclips, els més productius fins ara aquest any. També hem pogut veure nous treballs audiovisuals de Geografies, Inèrcia, Smoking Souls, Mediterranean Roots i El Diluvi. Quasi no abastem a arribar a totes les propostes que veuen la llum, això demostra el bon moment que travessa el panorama musical valencià.

Xavi Sarrià – Ànimes navegables

“Ànimes navegables” va eixir publicat el passat 16 de febrer. Un homenatge de Xavi Sarrià als prop de 500.000 mil persones que van travessar els Pirineus fugint de la repressió franquista. El videoclip conté unes imatges de paisatges espectaculars de Ripollès i compta amb la interpretació de Pau Poch. Un secret: la xiqueta que apareix a la foto del videoclip és la mare del propi Xavi. Més de 13.000 reproduccions i comentaris de gent que s’alegra de que es recorde la memòria d’aquests refugiats. Com bé diu el propi Sarrià: «Memòria, coratge, esperança. I, entre la foscor, la necessitat de trobar refugi en la gent que ens estimem»

Mckea – Cuarzo

Delia Segura és l’artista darrere Mc kea. Ella treballa sense descans en tot tipus de projectes, els que ja té i els que estan per vindre. Demostra sempre que la seua vida és la música i que els seus relats són la seua arma. Després de “Respeta mis barras” arriba aquest videoclip urbà titulat “Cuarzo”. Rimes valentes i directes al teu cervell que es queden ressonant, i pensant.

The Dance Crashers Band – Ema

El passat 14 de febrer, The Dance Crashers van traure el segon avançament del disc Fabulous Coconut. Una cançó que la pròpia banda considera diferent i especial dins de l’àlbum. Dedicada a les mares, a les seues, i a totes les mares del món. Ja sabeu, doneu-li al play, salut i ska!

Contra-Band – Instinto Animal

Aquest videoclip porta més temps publicat, des del 7 de febrer concretament. Amb l’afan de despertar l’instint, la banda de l’Horta Nord, ha estrenat aquest videoclip original com pocs. Menció especial reben les imatges baix de l’aigua, no es perdeu el videoclip fins el final. “Instinto Animal” és d’eixes cançons en continu crescendo i el videoclip sap llegir-ho i descriure-ho en imatges. A què esperes a donar-li al play?

Salfvman – Oro

El synth-pop de Salfvman va arribar a gener als carrers de València amb el videoclip realitzat per a la cançó “Oro”. Una proposta cinematogràfica, molt onírica, que difumina la realitat amb la fantasia. Un videoclip narratiu on la protagonista es deixa portar per un impuls que no entén i que no pot detindre.

Chave – Elegido

David Chavero és Chave i el passat 7 de febrer va treure el videoclip de la cançó “Elegido”. Projeccions, efectes, un gat que fa trap… Es tracta del primer avançament del seu nou treball anomenat Harakiri. Una crua crítica als rapers posturejadors. El propi Chave ho diu: «Torna Chave fent rap com s’ha fet sempre, com mai, el xic excel·lent. Volen que em menge la fotuda poma prohibida, no canvie la fama passatgera per vergonya tota la vida.”

Mr.Perfumme – La caza generacional

Fa dos setmanes Mr. Perfumme estrenava La caza generacional, el primer avançament del seu nou disc Viva la sangre. Fins el 23 de febrer no podrem escoltar el nou treball però ja tenim aquest avançament i el de la cançó homònima del disc. Un videoclip quasi esquizofrènic, amb imatges entremesclades aleatòriament, aparentment descarregades de Youtube amb estètica VHS. Una autèntica frikada, però que casa perfectament amb la cançó.

Bonus track: Cactus – Cactustyle

El proper dimecres 21 de febrer, Tresdeu et presenta en exclusiva el nou i interessant projecte anomenat Cactus. Deureu estar atentes al nostre Facebook per no perdre-vos-ho. Ací teniu el teaser, esperem vos cause la mateixa expectació que a nosaltres.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
26%
6
DIES
115,00 €
aconseguit de 450,00 €