Notícies

[25 d’abril] Concert únic i especial en honor de Guillem Agulló

Redacció | 13 abril 2018

El proper 21 d’abril es retrà un gran homenatge a Guillem Agulló. L’acte està emmarcat dins de les activitats del 25é aniversari del seu assassinat, i de les activiats previstes del 25 d’abril. Després de la Manifestació que està convocada a les 18:00 hores a la Plaça Sant Agustí, tindrà lloc l’acte d’homenatge. S’inaugurarà el Passeig Guillem Agulló dins del Jardí de Vivers.

I ací serà on tindrà lloc un concert en format únic i especial. Hi actuaran i faran parlaments Pep Gimeno “Botifarra”, Miquel Gil, Feliu Ventura, Al Tall, Pau Alabajos, Mar Aranda, Xavi Sarrià, Josep Nadal, Carraixet, Eva Gómez, Mertixell Gené i David Fernàndez.

Guillem Agulló

Organitzat per Acció Cultural del País Valencià, el concert serà gratuït i hi col·laboren diferents associacions per retre també homenatge a totes les víctimes de la intolerància.

Reportatge À Punt

També commemorant els 25 anys després de l’assassinat de Guillem Agulló, À Punt Mèdia ha publicat un reportatge. A la peça audiovisual es recullen els testimonis de la família de Guillem, testimonis de l’agressió, advocats i acadèmics. Podem veure’l online seguint aquest enllaç.

Jornades de Cultura i Inclusió

Els dies abans de la manifestació ACPV també organitza unes jornades de cultura i inclusió amb ponents de primera. La ciutat de València en concret al Centre de Cultura Contemporània Octubre, acollirà durant tres dies aquestes jornades.

El dijous 19 d’abril, Paula Menero (coneguda a les xarxes com Redeula) moderarà el debat “Amenaces i respota a la discriminació: el cas valencià”. Hi intervendran Marian Campello, Maria Such, Pau Alabajos, Nahuel Gonzalez i Ferran Martínez.

El dia següent 20 d’abril, Laia Mas serrà l’encarregada de moderar el debat “Nous populismes europeus: amenaces a una societat inclusiva”. Comptarà amb les veus de Fàtima Aatar, David Fernàndez i Jordi Borràs.

Finalment el dissabte de matí s’impartirà un taller d'”Assertivitat davant la discriminació”. I per la vesprada tindrà lloc la inauguració del Passeig de Guillem.

, , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.