[25 d’abril] Concert únic i especial en honor de Guillem Agulló

El proper 21 d’abril es retrà un gran homenatge a Guillem Agulló. L’acte està emmarcat dins de les activitats del 25é aniversari del seu assassinat, i de les activiats previstes del 25 d’abril. Després de la Manifestació que està convocada a les 18:00 hores a la Plaça Sant Agustí, tindrà lloc l’acte d’homenatge. S’inaugurarà el Passeig Guillem Agulló dins del Jardí de Vivers.

I ací serà on tindrà lloc un concert en format únic i especial. Hi actuaran i faran parlaments Pep Gimeno “Botifarra”, Miquel Gil, Feliu Ventura, Al Tall, Pau Alabajos, Mar Aranda, Xavi Sarrià, Josep Nadal, Carraixet, Eva Gómez, Mertixell Gené i David Fernàndez.

Guillem Agulló

Organitzat per Acció Cultural del País Valencià, el concert serà gratuït i hi col·laboren diferents associacions per retre també homenatge a totes les víctimes de la intolerància.

Reportatge À Punt

També commemorant els 25 anys després de l’assassinat de Guillem Agulló, À Punt Mèdia ha publicat un reportatge. A la peça audiovisual es recullen els testimonis de la família de Guillem, testimonis de l’agressió, advocats i acadèmics. Podem veure’l online seguint aquest enllaç.

Jornades de Cultura i Inclusió

Els dies abans de la manifestació ACPV també organitza unes jornades de cultura i inclusió amb ponents de primera. La ciutat de València en concret al Centre de Cultura Contemporània Octubre, acollirà durant tres dies aquestes jornades.

El dijous 19 d’abril, Paula Menero (coneguda a les xarxes com Redeula) moderarà el debat “Amenaces i respota a la discriminació: el cas valencià”. Hi intervendran Marian Campello, Maria Such, Pau Alabajos, Nahuel Gonzalez i Ferran Martínez.

El dia següent 20 d’abril, Laia Mas serrà l’encarregada de moderar el debat “Nous populismes europeus: amenaces a una societat inclusiva”. Comptarà amb les veus de Fàtima Aatar, David Fernàndez i Jordi Borràs.

Finalment el dissabte de matí s’impartirà un taller d'”Assertivitat davant la discriminació”. I per la vesprada tindrà lloc la inauguració del Passeig de Guillem.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €