Els spoilers que ens està desvelant À Punt

Sols queden 5 dies. El proper 10 de juny comencen les emissions d’À Punt i les xarxes socials de l’ens públic bullen. Alguns xicotets vídeos promocionals, que sols ens deixen veure detallets. Alguns altres vídeos un poc més extensos que expliquen ben bé els programes. Però en definitiva ‘spoilers’ en forma de píndoles que la nova tele pública i els programes en qüestió ens estan fent gola. Podeu buscar i emprar els hashtags #TenimMoltAContar #ÀPunt10J per veure com es mouen les xarxes socials.

Els programes d’À Punt

Al següent vídeo no podem confirmar tots els títols de programes ni formats concrets, però a la bateria d’imatges podem desvelar alguns detalls. Veiem Lluna, la ratera valenciana que conduirà Animalades. A continuació a Irene Rodrigo, la qual adaptarà a la pantalla el seu programa de ràdio Una habitació pròpia. També veiem al cuiner que protagonitzarà el Xef a casa, al mag Rubén Aparisi, a Pere Aznar, Maria Juan, Neus Ferri… i acabem amb un pla de Pep Gimeno “Botifarra i Miquel Gil guitarra en mà del seu programa anomenat Bambant per casa.

Magazins

Com ja us vam avançar, els magazins diaris seran presentats per Carolina Ferre i Clara Castelló.

Eugeni Alemany

Una de les cares que més veurem també serà la de l’humorista Eugeni Alemany. Ja està confirmat que conduirà una nova edició del Trau la llengua i el concurs Atrapa’m si pots. De fet ja s’ha gravat un especial “celebritis” del concurs.

Qui és qui

També s’han desvelat un parell de vídeos promocionals de Qui és qui. Sembla que es tracta d’un programa on els i les protagonistes seran persones especials pel seu talent, condició o ofici.

Cuineres i cuiners

El gènere gastronòmic comptarà amb aquesta sèrie documental. El prestigiós cuiner Ricard Camarena recorrerà les millors cuines i receptes valencianes.

I molt més

A Tresdeu ja us hem parlat de molts altres programes com per exemple Del Twist al Tuit o Comediants. Però encara hi han molt més que poc a poc anem descobrint, us passem una relació de la resta que coneixem a data de hui:

  • L’Estudi: Dos artistes amb estils diferents faran una versió l’un de l’altre. Després, hauran de fusionar-se i fer una versió conjunta.
  • Magnífics: Els mags Rubén Aparisi i Nacho Diago faran màgia als carrers.
  • Family Duo: Talent show musical.
  • Rosquilletres: Concurs amb reptes i jocs lingüístics en valencià.
  • Assumptes interns: Conduït per Pere Aznar. Un programa en clau d’humor per conéixer com som els valencians.
  • Valentes: Programa documental on les protagonistes són les dones.

Pel que fa a la ficció, aquests són alguns dels materials dels quals hem trobat material:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €