La Llista de Pere Aznar, què escolta el presentador dels Premis Tresdeu?

El flamant presentador de la primera gala dels Premis Tresdeu Pere Aznar (València, 1981) protagonitza la Llista d’Octubre. Còmic, monologuista, col·laborador de ràdio i televisió, i actualment presentador del programa d’À Punt Assumptes Interns. Mentre arriba l’ansiada gala del dia 29 de novembre, podeu conéixer un poc millor al showman valencià escoltant els seus temes preferits. Diu que té més de dos mil discos originals comprats! Serà veritat? Vosaltres que en penseu?

Triar 10 cançons és com dir si vols més a ton pare o ta mare. En el meu cas és molt més difícil perquè si em preguntes si vull més al meu pare o a ma mare, la resposta està molt clara. A Frank Sinatra.

Pere Aznar

“You make my dreams come true” (Hall and Oates)

Crec que Hall and Oates son els Lenon i McCartney de la coentor però a mi m’agraden molt. Està cançó la podria ballar cada dia de ma vida.

“Por tradición” (The New Raemon)

És difícil triar només una cançó de The New Raemon. És el cantautor que mes encerta amb mi a l’hora de disparar al cor. El conec en persona i té un aura de geni normal que em flipa.

“Veles e vents” (Raimon)

Em flipa quan, per a presentar la cançó, diu al principi en anglés: «sails and guains». No soc molt fan de Raimon però “Veles e Vents” estava en el CD que em vam gravar els meus amics quan me’n vaig anar a viure a Madrid. I això no s’oblida!

“Anís tenis” (Els Jóvens)

Els he descobert fa poc i precisament per una llista de les vostres, la de Maria Fuster. Està cançó em posa trist i content al mateix temps. Acabe de complir 37 anys i crec que sempre seré un jovenet i sempre aniré a buscar-te “on vivies amb ta mare”!

“Riñones al jerez” (O’funk’illo)

És el grup mes divertit que he vist en concert i el que més vegades m’ha fet botar com un animal. I sí, he tingut èpoques de tindre els “riñones al jerez”.

“It’s the night time” (Josh Rouse)

Fa molts anys que em vaig enamorar de Josh Rouse, molt abans de que ell visquera a València. Les seues melodies són el millor medicament per a la mala llet. Tot el que fa m’agrada, si el tio es gravara fent pipi en el pròxim disc, jo me’l compraria.

“Il mondo” (Jimmy Fontana)

Simplement la cançó que mes m’agrada d’Il mondo. Puc escoltar-la 25 vegades seguides.

“Renacimiento” (Kase.o)

Quan tenia 13 anys era “rapero” i tenia cassets de Kase.O. Ell i jo ens hem fet majors però encara estem junts. I jo ja no sóc rapero (Thank God, perque era més roín que un acústic de Juan Magan). Si vol estarem junts tota la vida.

“Pienso en tu mirá” (Rosalía)

Rosalía és la nova Lola Flores, és la Camarona del trap, és l’hòstia…i punt! Una de les coses més guays que he fet en la tele es cantar-li a ella una buleria. I ella, que és molt educada, no va matar-me. Li va agradar i tot.

“Saturday morning” (Eels)

El barbut més estrany i collonut de la història. Eels és l’únic grup del que tinc tota la discografia. La música que fa té un poder absolut sobre el meu estat de ànim. Si està feliç jo també, si està deprimit, jo més. Està cançó concretament es de les “happy”

Xe, què t’ha paregut? Frank Sinatra no està a la llista.

RECORDATORI: Tenim el Verkami actiu, ajuda’ns a construir les escultures per als guardons dels #PremisTresdeu2018 i decideix els guanyadors d’una de les categories. Vine al VIP o emporta’t l’alegria de Montesa o el cavaller de Sant Jordi a casa. El que em faltava per vore!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €