Les novetats de l’electrònica valenciana: Ley DJ, Kostrok i Averno

La música electrònica valenciana es troba en un espectacular moment de forma. Artistes valencians i valencianes no paren de produir temes i àlbums en totes les seues variants. Les xarxes socials sense dubte són una gran eina, una catapulta on la immediatesa llança el seu treball directe als nostres cascos. Hui vos parlem de les últimes novetats d’artistes com Ley DJ, Kostrok, Averno.

Ley DJ – Periscope Pt. 1

La DJ valenciana Ley DJ (va passar per València Califòrnia), estrenà el mes passat Periscope Pt. 1 un EP amb quatre cançons. Publicat per DSK POP records, 14 minuts en total per deixar-se portar per l’instint i la curiositat. Han col·laborat amb Ley, David Van Bylen per a la “Intro” i Lourdes Trujillo (Arcana Has Soul) posant la veu a “Hold you”. Pel que fa a “Back over flip” va ser estrenada en exclusiva al programa Siglo 21 de Radio 3. Per arredonir l’EP, inclou un nou remix de la ja coneguda “California”. Podrem veure-la el pròxim 30 de novembre en La 3 de València.

Kostrok – Samana

També en forma d’EP però aquest amb 3 temes, Kostrok ha llançat recentment Samana. Ha col·laborat amb Kostrok en la mescla i masteritzat Ed Ostos. La portada és obra d’Artica i Jordi Santos. La rebuda ha sigut molt bona, de fet Samana ha estat en la portada principal de “New Dance Music” de iTunes UK. També ha estat inclosa a “Mint Latin” playlist creada per Spotify amb quasi 2 milions de seguidors. L’EP va ser presentat el passat 3 de novembre al Convent Carmen de València. Seguiu a Kostrok a les xarxes per conéixer properes dates.

Averno & Moy Santana – Khoisan /Declination Llum

Averno provinent del Baix Segura i resident a València, concretament al Club Gordo, ha tret un EP amb Moy Santana. “Khoisan” i “Declination Llum” formen el primer EP dels dos artistes produït amb el segell valencià Sincopat un dels més importants de tot l’estat. Aquesta nit a les 23:50 en À Punt, al nou episodi de València Califòrnia tindreu una entrevista amb Averno qui ens parlarà de la seua relació amb el Metro Dance Club de Bigastre i el Club Gordo de València.

*Foto de portada de Bikus

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €