Albestio, el castellonenc que triomfa amb els filtres d’Instagram

El món dels filtres de realitat augmentada per als stories d’Instagram està causant furor. Cada vegada més són usuaris de tot el món els que creen aquests filtres i esperen l’aprovació d’Instagram per llançar-lo. El castellonenc establert a Barcelona Alberto Linares (Albestio a les xarxes) es dedica a crear aquests filtres. L’últim que ha petat és un que combina els tatuatges del raper Cecilio G i una conversió en superguerrer a l’estil Bola de Drac. Per provar-lo sols has de donar-li a aquest enllaç, des del teu mòbil.

Albestio Filtre Instagram Ceci

El filtre definitiu?

La legió de fans del músic català estan com a bojos amb aquest filtre i l’estan movent moltíssim. De fet, el famós youtuber Auronplay amb 5,5 milions de seguidors a Instagram, l’ha emprat. Tot açò ha posat Albestio a la picota, i recentment ha estat entrevistat per Verne. A la web especialitzada en Internet pertany al diari El País, podem conéixer un poc millor al castellonenc i esbrinar la història de com va sorgir la idea del filtre amb l’entrevista que ha concedit. Treballa en una empresa de Barcelona anomenada EveryWoah però aquest filtre el va desenvolupar pel seu compte.

Albestio Filtre Instagram

Albestio provant el seu propi filtre Ceci

I si al teu Instagram solament tens els clàssics filtres que aporta la mateixa companyia Instagram, no dubte en entrar al perfil d’Albestio. Allí va publicant els enllaços i se t’instal·laran automàticament tots els seus filtres. Estem a l’espera dels pròxims!

Altres que pots provar són:

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €