Nou tema i videoclip d’Atupa, ‘Que tremole la terra’

Arriba a les nostres pantalles nou llançament d’Atupa acompanyat de videoclip. Segon senzill que llancen els de Montcada en poc més d’un més, després de “161“. El títol de la cançó “Que tremole la terra” és tota una declaració d’intencions, un rap intens amb un ritme brutal que farà ballar i botar i, conseqüentment, tremolar la terra. No us perdeu el videoclip amb la imponent coreografia tribal.

Que tremole la terra

“Que tremole la terra” és un rap tribal brutal, directe i sense concessions. El videoclip ha estat produït per Tresdeu Media, i dirigit pel realitzador Pau Berga qui ja va estar al càrrec del clip de “Poble“. Yaiza Llatas de Home Dance Studio de València, ha estat encarregada de dissenyar i protagonitzar la potent coreografia. De fet, ja acompanyar al grup durant la gira de 2016 i participaren en altre videoclip “A la Jugular“.

La dansa i el vestuari del trio de ball estan basats en la dansa de la Moma, el ritual tradicional valencià que te lloc a diverses poblacions del País Valencià. En esta línia, la posada en escena del clip s’inspira en la festa valenciana del Corpus i actualitza aquesta centenària tradició emfatitzant els seus orígens rituals, pagans i animistes.

La cançó ha estat composada i produïda pel quartet de Montcada, tal i com ocorrerà en aquesta nova etapa d’Atupa. Ara toca esperar fins la tardor, quan veurà la llum el nou disc d’Atupa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €