La Represa homenatja a Juli Mira

L’actor alcoià Juli Mira és el segon convidat de la cinquena temporada de La Represa. L’actor, que va començar a actuar als 60 com aficionat, va donar el salt als 18 anys al teatre professional. Des d’aleshores, ha vivit per a la interpretació sempre a prop de la seua terra. Mira és un veterà actor, pioner del doblatge en valencià, i ha interpetat papers en sèries com Herència de Sang, Ventdelplà, Porca Misèria o Cuéntame.

Juli Mira recorda a l’entrevista amb els joves entrevistadors de La Represa com era la interpretació en valencià en temps de dictadura, i es trasllada a la seua Joventut per narrar històries que li contava el seu pare, que va viure la interpretació i va patir alzheimer. També recorda amistats del passat com la d’Ovidi Montllor i Lluís Miquel, entre altres anècdotes.

L’alcoià és un exemple de com van lluitar els intèrprets valencians per guanyar-se la vida, des dels seus inicis a les obres a la ‘Cassola’ (grup d’actors alcoians aficionats al teatre) a 1972, fins al final de la seua carrera.

Podreu escoltar La Represa per iVoox, iTunes, Spotify i Youtube.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €