El Piset amb Samantha Gilabert i Jose Beteta, de La Fúmiga (1×06)

El Piset, el programa de Tresdeu, presentat per Ame Soler, de Tres Voltes Rebel, i Àrtur Martínez, de La Fúmiga, han convidat aquesta setmana a casa a Samantha Gilabert i a Jose Beteta, cantant de La Fúmiga junt amb Àrtur. Un episodi molt especial que rep als artistes que recentment han tret una col·laboració conjunta, “Ja No Fa Mal” és el títol del tema que ens presenten. I amb ells aprofitem per parlar sobre cançons d’amor i desamor.

Amb Samantha i Beteta la música no falta, als jocs d’El Piset han cantat totes les cançons que se’ls ha demanat i més. Des de David Civera fins a cançons pròpies de cadascú, ens han regalat molt bons moments. Beteta ha confessat no saber-se les cançons que canta a La Fúmiga i Àrtur s’ha adonat que ha estat cantant malament als escenaris la lletra d’una cançó molt coneguda. En canvi Samantha ha demostrat saber-se totes les estrofes de cada cançó que existeix i pel que ha fet ple a les preguntes del joc de cultura popular. Malgrat que des del punt de vista d’alguns d’El Piset hi ha hagut un poc de trampa. Amb el que sí que estan d’acord entre ells és en dir quin és el seu tema preferit. Si vols saber quin és tan sols has de veure l’episodi.

A més, els convidats ens han regalat una versió en acústic, junt amb Ame a la guitarra, de la seua nova cançó. Si vols escoltar-la, ací et deixem el capítol complet perquè pugues gaudir de tot el que ha passat a la sexta entrega d’El Piset. Aquesta i totes les anteriors les pots trobar al canal de Youtube de Tresdeu. T’esperem en El Piset.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €