La nova temporada de L’Squad buscarà nous creadors/es

L’Squad estrena temporada amb nous continguts ja disponibles a les xarxes socials. Aquesta entrega canvia de format per acollir a més creadors i creadores de contingut en valencià per seguir mostrant la diversitat de perfils i accents que podem trobar en la nostra llengua. Apitxat, Gina Martínez, Esther, Rixi d’Alegriadepoble, Mònica Llorens, Alba Castelló i pròximament Julio Cebolla i Loren i Aitor Muñoz són només els primers nous a publicar a L’Squad d’À Punt. A més, prompte començarà la recerca de noves cares valencianes per a formar part d’aquest grup de joves que comparteixen contingut en valencià.

Entre les novetats de la temporada, tindrem el TOP Setmanal, un recopilatori dels vídeos destacats de la setmana i un pòdcast mensual, on s’ajuntaran per a comentar vivències i preocupacions.

Actualment, L’Squad té més de 21 milions de reproduccions i compta amb més de 30.000 seguidors en els perfils d’Instagram, Tiktok i YouTube i compta amb el suport de la Generalitat Valenciana a través de la Direcció General de Política Lingüística.

En aquesta línia, la plataforma À Punt Pòdcast publica el divendres 29 el primer capítol de Borja, de València al Vaticà. Història de dos papes que narra la història dels dos primers papes que no eren italians en la història del Vaticà: Calixt III i Alexandre VI, oncle i nebot. Una sèrie documental de sis capítols que reconstrueix la història dels dos papes valencians amb dramatitzacions sonores a càrrec de Nacho Fresneda (El Ministerio del Tiempo), Enrique Arce (La casa de papel) i Paula Usero (Amar es para siempre). Borja, de València al Vaticà. Història de dos papes publicarà un nou capítol cada divendres.

La plataforma d’À Punt Pòdcast inclou una ampla oferta de gèneres: ficció, humor, entreteniment, conversacional, documental i música. De fet, ja estan disponibles dues sèries de pòdcasts en la plataforma: Solano i Tur, un pòdcast d’humor de l’actor i dramaturg Ximo Solano i del periodista i escriptor Joan Tur. I pròximament està prevista l’estrena dels pòdcasts Açò no ho sabies, una conversa plena de curiositats amb les cares més conegudes d’À Punt que també podrem veure en vídeo, la sèrie thriller de ficció Set dies per a morir amb actors valencians coneguts i Velles, unes interessants xarrades que demostren que el que pensen els majors sí que importa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €