Dj Soak publica nou videoclip: ‘The Factory’

Captura de pantalla 2013-09-21 a les 18.07.59Fa quatre dies el dj valencià Sergio Hernandez, més conegut com Soak, publicava nou videoclip, ‘The Factory’, al qual remescla en directe amb la seua caixa de ritmes el càssic de Breakwater samplejat per Daft Punk a Robot Rock. Al clip podem vore com s’elabora una nova substància que simbolitza la puresa de la bona música, la seua essència. És una clara crítica al tot l’univers de show Dj’s que ha sorgit amb la popularització de personatges com Steve Aoki, on la música, la tècnica i la cultura electrònica queden de banda, i només s’aten a la bogeria de festasses d’escàndol.

Front a això, Dj Soak torna amb força per reclamar la qualitat i tot el que està deixant-se de banda. Ens meravella amb aquest remix en directe, al qual demostra perquè és un dels artistes valencians amb més projecció a la música electrònica.

No és la primera vegada que sorpren amb els seus videos. Ja ho va fer amb ‘Fanatik’ i ‘Lost Generation’. I ara, de la mà del realitzador Marc Guardiola – també conegut per ser el primer bateria d’Obrint Pas- ho ha tornat a fer. És sense lloc a dubte, un dels videoclips de l’any. Podem vore també al productor i músic polifacètic Pau Paredes al sintetitzador.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €