Chispa torna amb ‘Corre’, nou tema i videoclip

El 2015 està sent un any que Chispa està utilitzant per a ordenar pensaments i encarar la vida i projectes personals amb més paciència que mai. Es troba involucrat en molts treballs musicals amb grups com A Machete i Hierro Templado. A més està experimentant amb la producció d’instrumentals amb Arturo Soi Beats, a banda d’haver coordinat el recopilatori benèfic SaharaHop. ‘Corre’ és un tema reflexiu on Chispa parla de la importància de la calma i l’ordre per a aconseguir un bon treball. El vídeo ha estat realitzat per Raúl Abadía, company d’aventures al projecte A Machete.

El 2013 Chispa llançava el seu primer treball de llarga durada Pura vida, amb el que homenatjava un amic mort durant eixe any. El crevillentí començà a iniciar-se al rap mentre va viure a Galícia, i en tornar al seu poble es va involucrar en l’escena alacantina, participant en diversos recopilatoris. El 2013 publicava el seu primer LP i el 2014 el dedicava sobretot a la gira de presentació d’A Machete, banda que acull membres de Fuckop Family i Ingresó Cadaver.

10177216_830007747097176_8792950046287410665_n

 

Vivim moments dolços per al rap fet en valencià. Grups com Zoo s’han convertit en vertaders fenòmens, aconseguint arrossegar, en molt poc de temps, grans masses de públic. Altres com Atupa i Arrap també van fent el seu camí, i també atrauen públic als seus concerts. A Castelló està El Blüe. A Pego Entreparèntesi. Trobem també a Eldemuro com un dels rapers que més ha sorprés darrerament, així com moltes noves bandes de tots els estils que incorporen el rap en la seua proposta.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €