Eixir de festa per València (1): Ràdio City

Radio City és la mítica sala del carrer Santa Teresa, d’enfront de Ca Revolta, al barri del Carme de València. La seua agenda convida a visitar-los en aquesta primavera anticipada. La cultura i la festa es barregen en la seua programació que desgranem a continuació:

Dissabte 6 i diumenge 7: Tríbut a Bob Marley. L’astre del reggae compleix 71 anys i ho van a celebrar amb magnificència. Encara que ja fa més de 30 anys que ens va deixar, la seua essència segueix viva en els nostres cors i segueix sonant amb la mateixa força que va caracteritzar la seua vida. Bob Marley és, segurament, l’artista més reconegut i admirat a nivell mundial, el seu llegat reuneix un valor incalculable que ha de seguir viu pels valors que transmet i pels seus poemes de lluita pacífica. Dona’t presa, l’aforament de Radio City VLC és limitat!

Bob-Marley-in-1979-before-009

Dissabte 13, a les 23 hores: torna Radioactive. La banda Disc-Funk-Soul de Radio City torna per petició popular. La febre del dissabte nit arriba a València de la mà de Radioactive que tornen a Ràdio City amb l’única intenció de fer-te ballar i, us advertim, ho aconseguiran. Crema calories al ritme de la millor música. Amenitza el teu Nadal amb la banda que li posa ritme al Barri del Carmen. Pablo Muñoz (veu), Noelia Brownie (veu), Carlos Mandievus (veu), Pere Munuera (percussió), Abel Brownie (guitarra), Alonso Brown (baix) i Steven Fletcher (teclat) seran els responsables del teu cruiximent del diumenge. Comença a calfar per a aquesta marató de ball.

IMG_1778

Dissabte 20, a les 22:30 hores: Kahmala, la banda de Sergio Martínez, en directe. Kahmala no és simplement una banda de música, és una experiència multicultural caracteritzada per la frescor de les seues melodies i per un so extraordinari que fusiona diferents estils musicals d’una manera única i irrepetible. Aquesta banda, els components de la qual provenen de diferents punts del globus terraqüi, inspira a través d’un estil que combina a la perfecció el jazz, el blues, el flamenc, la música clàssica i el pop, creant una càlida i alliberadora atmosfera mantenint sempre el seu eclecticisme. Gaudeix aquesta mescla de bells sons en el local més emblemàtic del Barri del Carmen.

web-b-w-1382

Diumenge 21, a les 20 hores: concert benèfic amb Maloa Brothers i Msias. Un món millor és possible si tots creiem en ell i lluitem per a aconseguir-ho. Xicotets actes del dia a dia poden ser de gran ajuda per als més necessitats, i aquest concert és un d’aqueixos actes. Els xics de Carxofa Flaming han reunit a diversos artistes per a recaptar fons per a l’Orfenat Sant Roque de Maputo a Moçambic i així millorar la qualitat de vida d’aquests xiquets innocents que pateixen la injustícia de conflictes polítics i religiosos. Aquest esdeveniment combinarà diferents estils musicals units per una molt bona causa, podrem gaudir de l’hip-hop més insurgent de la mà de Maloa Brothers i Msias, el còmic Diego Varea també aportarà el seu granit d’arena i, finalment Enric Casassús, Ricard Oliver i Julio Galcerá també ens acompanyaran amb la seua música tradicional i revolucionària.

o-SMILING-AFRICAN-CHILDREN-facebook

Dissabte 27, a les 22:30 hores: Midi Jam amb Max Moya, l’única jam de música electrònica de València. Tornen les jams més freakies i innovadores de València, tornen les Midi Jams. A primera vista pot semblar una reunió de geeks que van a passar la nit del dissabte trastejant amb els seus joguets preferits, però en realitat el que s’observa és un formiguer de creativitat i innovació en el qual la música és la protagonista. Radio City obri les seues portes a la tecnologia, a tots aquells artistes que segueixen, i creen, les tendències més actuals en música electrònica. Entre els embulls de cables i els botons de colors es poden trobar ordinadors, smartphones, teclats, octapads, loop stations, pedals d’efectes, Game Boys i tot tipus d’instruments MIDI,  i que, encara que coste creure-ho, creen melodies sense precedent, sense assajos ni partitures.

18032014112458g

 

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €