Gran llista dels Escape Rooms del País Valencià

Els Escape Rooms, també coneguts com a Sales de Escape, Jocs de Escape o Room Escapes, són experiències d’entreteniment i aventura en les quals els participants s’enfronten a una sèrie de desafiaments i endevinalles en un espai tancat amb l’objectiu de resoldre un misteri o escapar de l’habitació en un temps limitat. Aquesta activitat s’ha tornat molt popular a tot el món, i en conseqüència, a Espanya. Des de Tresdeu hem preparat la gran llista de Escape Rooms del País València per a tu.

El factor de temps és crucial. Els participants tenen un temps limitat per a resoldre totes les endevinalles i completar la missió. Aquest temps sol oscil·lar entre 30 minuts i 90 minuts, però 1 hora (60 minuts) és la duració més usual. L’objectiu principal és escapar de l’habitació abans que s’esgote el temps, i la sensació d’urgència afig emoció i adrenalina a l’experiència.

Cada sala ofereix una experiència única que fa que cada vegada que jugues a una, t’enfrontes a una experiència completament nova. L’activitat és perfecta per a grups d’amics, famílies, companys de treball o qualsevol persona que busque una experiència divertida i desafiadora.

Alacant

Locus Fugae

 • El Testamento: Acabeu de rebre una notificació, la vostra tia Matilde Escámez ha mort. 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • Toilet Escape: Ho sentim… però ha arribat un dels moments més temuts per a molts. Us heu quedat tancats en un bany públic! ESCAPEU!2 jugadors | 50 minuts
 • The Black Project: totalment a fosques! Sí, sí, sense gens de llum. Zero. Fosc, Dark. Black. 2 a 4 jugadors | 60 minuts
 • Virus LIHTE: Els laboratoris CRS detecten en Àfrica un brot de VIRUS LIHTE. Però els científics desplaçats a la zona no aconsegueixen acabar les investigacions i LIHTE posa fi a les seues vides. De 8 a 20 jugadors | 60 minuts

Coco Room

 • Yucatán: El Último Templo: Ens trobem en la península de Yucatán, davant les portes de l’últim temple per explorar. 2 a 6 jugadors | 75 minuts
 • Expedición Zero: Benvinguts a l’Expedició Zero, un grup de contrabandistes han abandonat un bagul en campament il·legal a la Vall dels reis a esperes de ser recollit. 2 a 12 jugadors | 75 minuts
 • The Magic (Andén 9 3/4): Joc ambientat en Harry Potter. En un món de màgia i fantasia tot és possible. 2 a 18 jugadors | 75 minuts
 • Exploradores en el Cairo: Els últims descobriments arqueològics en el Desert del Caire, han fet que augmenten els grups de mercenaris a la recerca de nous tresors amb els quals poder traficar per tot el món a través del mercat negre. 2 a 12 jugadors | 75 minuts

Sanatorium

 • Vau arribar tard, el pacient 405 va morir. Els experiments dels doctors van posar fi a la seua vida. Hi ha constància de quin va ser L’Origen de Sanatorium i ara teniu una última oportunitat de salvar el destí del pacient 405. 4 a 10 jugadors | 75 minuts

The X Door

 • Caín: Els últims estudis indiquen que el planeta Terra deixarà de ser habitable dins de 50 anys. El futur de la raça humana està en joc. 2 a 6 jugadors | 80 minuts
 • The Haunted Prison: Heu sigut detinguts injustament, i el jutge ha decretat el vostre ingrés a la presó. Si és veritat el que diuen els presos, i l’esperit d’un condemnat injustament com vosaltres vaga per la presó, potser podeu convéncer-lo perquè us ajude a escapar. 2 a 7 jugadors | 60 minuts
 • Venganza: En aquest hall escape el vostre principal objectiu és aconseguir desactivar una bomba a temps. 8 a 20 jugadors | 75 minuts
 • Challenge: Un joc PORTÀTIL competitiu, en el qual formareu equips de 2/3 persones per a sumar el major nombre de punts resolent unes misterioses caixes. 4 a 10 jugadors | 75 minuts | Grups grans

Secret Hunter

 • KM 18: Una parada inesperada… per què en aquest lloc tan ombriu? 2 a 8 jugadors | 70 minuts
 • Malibú: Col·lega… On està el meu dit?? 2 a 6 jugadors | 70 minuts
 • Suite 405: Un pla de venjança, seràs capaç d’ajudar? 2 a 7 jugadors | 75 minuts
 • Operación Diamante: 6 a 25 jugadors | 60 minuts | Xiquets
 • Isla Calavera: 6 a 25 jugadors | 60 minuts | Xiquets

The Code

 • Aislamiento: Presos des de fa anys i després d’una mala conducta, sereu tancats en la cel·la d’aïllament i tractats com a individus perillosos. Els carcellers estan farts de les vostres ximpleries i estan especialment cabrejats. 2 jugadors | 60 minuts
 • La Sospecha: Una habitació, l’assassinat d’un famós periodista i 4 sospitosos. Hi ha un misteri a resoldre. Tots tenen un motiu, però només un és el vertader assassí. 2 a 14 jugadors | 60 minuts
 • La Prueba: El vostre equip de detectius disposa d’1 hora i 30 minuts per a trobar i presentar davant les Autoritats l’arma homicida. 2 a 7 jugadors | 90 minuts
 • The Code Kids: 5 jugadors | 60 minuts | Xiquets

El Sótano

 • Viu una història única i original i esbrina que va succeir amb Bill a Alacant. Nombrosos enigmes t’esperen en aquesta història amb secrets encara sense descobrir. Sigues valent i entra en El Sótano, supera tots els enigmes que et proposen. Entra si vols, ix si pots… Màxim de 8 persones, però el joc està dissenyat per a 6 | 70 minuts

Virtual Zone

 • Invasió és el joc estrela. Reuneix fins a 8 amics i transita per una versió apocalíptica de la teua ciutat per a salvar a la humanitat. Una cosa mai vista amb una experiència nova, de major duració i amb la zona jugable més gran d’Europa. Màxim de 10 persones | 60 minuts

Villa Indómita

 • La Comisaría: ​La policia d’Arizona, amb l’Agent Salazar al comandament, primer deté i després pregunta, i el vostre viatge a la ciutat s’ha complicat fins a tal punt que us han detingut en les cel·les de l’antiga comissaria d’on heu d’escapar. 2 a 8 jugadors | 75 minuts
 • Chernobyl: La empresa turística Visit Chernobyl va nàixer en 2018 amb un objectiu clar: portar persones a visitar la ciutat fantasma de Pripyat, a Ucraïna, i la traca final del viatge: la visita al Reactor 2 de Chernobyl. Gaudiu de la visita, no l’oblidareu. 2 a 8 jugadors | 90 minuts

Xcapate

 • Operación Corleone: Enfrontat a la màfia. 2 a 7 jugadors | 60 minuts
 • La Casa Encantada: ¿Què ha passat amb Sally? 2 a 7 jugadors | 60 minuts
 • Apocalipsis: Lluita contra les màquines. 2 a 7 jugadors | 60 minuts

Mutant Escape

 • La fiesta Erasmus: Alacant és un dels destins Erasmus més sol·licitats del país, platges, bon menjar… I no ens oblidem de les Festes Erasmus clandestines que se celebren en els pisos d’Alacant. Ves a aquesta Festa Erasmus, música, diversió… Què pot eixir malament? 2 a 7 jugadors | 60 minuts
 • La Semilla de la Locura: La immensitat del cosmos, els misteris que s’oculten en el vast buit insondable del firmament, allò que no ens és revelat, ja que un mer indici d’aqueixa realitat derivaria en la més incurable de les bogeries. Enfronta’t a les incògnites de l’ocult, endinsa’t en el món de les obres d’H.P. Lovecraft. 2 a 6 jugadors | 60 minuts

Funny Games

 • Misterio en la noche: Endinsa’t en una antiga mansió habitada per un poderós vampir i intenta acabar amb ell. Només has de reunir un equip de caça-vampirs, nosaltres us proporcionarem les armes. Màxim de 10 persones | 75 minuts
 • La habitación del ilusionista: És 1951. El famós mag Simon Murray ha desaparegut. Se necessita l’ajuda d’uns bons detectius que entren a la seua habitació i diguen què ha passat amb ell. 2 a 7 jugadors | 60 minuts

Castelló

Scapa-T

 • Eternum (by La logia negra): Només un de vosaltres aconseguirà la vida eterna gràcies al Eternum. Transforma’t en un d’ells i governa el món per tota l’eternitat. 4 a 20 jugadors | 60 minuts
 • Caza al asesino: Sereu capaços d’alliberar a Anna de les mans d’un criminal? O sou merament soroll i poques anous? 6 a 100 jugadors | 60 minuts
 • La prueba: T’atreveixes a servir al Consell Templer o prefereixes seguir amb una vida insignificant? 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • Amenaza Coreana: La pau del planeta està en les teues mans. Et negaràs? 5 a 15 jugadors | 60 minuts
 • El hechizo: És ara o mai. Endinsa’t en la llar de Zae i recupera la lluna. El món necessita la teua màgia. 4 a 10 jugadors | 60 minuts | Xiquets

Challengers

 • L’últim cas de Max Malone: Si la policia us enxampa en l’escena del crim és més que probable que us carregue el mort a vosaltres. Aconseguireu resoldre el cas? 2 a 5 jugadors | 60 minuts
 • Termalismo de Benicàssim: Els veïns asseguren que els crits i plors de una dona s’escolten en l’edifici ara abandonat. Hui, vosaltres tindreu 80 minuts per a desxifrar el que va passar allí. Esteu preparats? 4 a 9 jugadors | 80 minuts
 • El camaleón: La vostra missió: descobrir qui és la víctima, a qui està suplantant El Camaleó i eixir a temps del seu cau per a comunicar aqueixa informació a la seguretat de l’ONU. 3 a 6 jugadors | 70 minuts

Escape Game

 • Contagio: Seràs capaç de salvar a l’humanitat en 60 minuts? 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • Secuestro: Aconseguiràs escapar o seràs la pròxima víctima? 2 a 6 jugadors | 60 minuts

Rommel

 • Misterio en el sótano: Alguna vegada t’has preguntat com escaparies d’una presó? o com et sentiries en estar atrapat com en una pel·lícula de terror? Series capaç de sobreviure una nit després de ser segrestat? 1 a 5 jugadors | 80 minuts
 • Gestapo: Què sentiria un espia internacional en una missió de màxima importància?, l’adrenalina en robar informes d’alt secret i vital importància per al teu país durant la Segona Guerra Mundial? 1 a 6 persones | 80 minuts

SKRAP

 • Las reliquias de Judy: L’Agent Phillip Jeffries us necessita, està retingut a l’altre costat de l’espill per “ella”. Creua per a salvar-li arrabassant-li a Judy els seus valuosos objectes i torna abans que siga tard. 2 a 4 jugadors | 75 minuts
 • Mystery: Treballa en equip i resol diferents enigmes per a aconseguir escapar. Endinsa’t en una història increïble plena de misteris per resoldre on l’habilitat i l’enginy seran les claus fonamentals per a aconseguir l’objectiu i eixir a temps. T’atreveixes a visitar-nos? 2 a 6 jugadors | 60 minuts

Limit Time (Vila-real)

 • El Psiquiátrico: Tancats en un psiquiàtric per culpa de la curiositat d’algun membre del vostre grup, la vostra única opció d’escapar és resoldre un estrany enigma. Aconseguireu escapar sense causar cap baixa i a temps de no ser descoberts? 2 a 6 jugadors | 80 minuts

Secretorum

 • Sherlock Holmes: Us submergireu en els misteris de l’antic Londres. Resoleu problemes enginyosos i eixiu d’allí! 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • Harry y la poción mágica: Després d’endinsar-te en l’andana 9 ¾ et trobaràs un món ple de pocions i emocionants aventures. Seràs tan bon mag com penses? 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • El atraco: Teniu una hora per a cometre un dels majors atracaments de la història. Quant sereu capaços d’aconseguir? 2 a 6 jugadors | 60 minuts

València

Clue Hunter

 • Sherlock Holmes vs Moriarty: Sherlock Holmes necessita un grup de valents per a entrar en el cau de Moriarty i desemmascarar-lo. 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • NASA: Misión Omega: La nau New Horizons es va perdre en l’espai i ara ha tornat a la Terra.
  Els millors agents podran infiltrar-se en la nau per a esbrinar què amaga. 2 a 6 jugadors | 75 minuts

Escape Conundrum

 • Stranger cases: En la tranquil·la població de Hawkins, el xicotet de la família Wayers ha desaparegut en estranyes circumstàncies. En els últims dies, s’han detectat pics de tensió des de la central elèctrica, on treballa el Govern dels EUA. Què està passant? Què fan ací? La policia de Hawkins us necessita… 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • Psyquiatricum: Seràs part del nou equip mèdic de l’Antic Hospital Psiquiàtric de València, el qual està afectat per una greu malaltia que ha provocat la mort de doctors, infermeres i pacients, seràs capaç d’ajudar-los? No serà una missió fàcil, tu també podries morir… 2 a 6 jugadors | 60 minuts

Moment Escape

 • Olivanders: El Ministeri de Màgia camina a la recerca de mags capaços de trobar les 4 piràmides i guardar-les en una cambra a resguard dels senyors foscos. Creus que podeu dur a terme la missió a temps? 2 a 6 jugadors | 75 minuts
 • Angora: La vostra missió? Entrar en la cambra oculta i ajudar el Xaman a desxifrar els enigmes per a recuperar el poder dels ancestres i la màgia al poble de Chiapas. 4 a 16 jugadors | 75 minuts
 • La herencia del panteón: La teua missió serà endinsar-te en el més profund del vell panteó i anar superant prova a prova per a poder accedir a l’herència de Bernarda. Seràs capaç d’esquivar la maledicció? 2 a 7 jugadors | 75 minuts
 • Saw: La majoria ja coneixem la saga… T’imagines experimentar una prova de Jigsaw com si fores un personatge més de la pel·lícula? 3 a 7 jugadors | 90 minuts
 • Elisabeth: La vostra missió és esbrinar què va ocórrer, com salvar les ànimes dels quals encara són a temps, i com fer-ho tot sense ser les pròximes víctimes i morir en l’intent. 2 a 6 jugadors | 75 minuts

Coco Room

 • Ambar La Visita: Es tracta del primer escape room cerveser d’Espanya i és que La Visita a la Fàbrica Ambar està envoltada de cervesa i misteri. 2 a 5 jugadors | 75 minuts
 • El enigma de Goya: Aquesta ens trasllada a Fuendetodos, al poble natal del magnífic pintor Francisco Goya y Lucientes. 2 a 10 jugadors | 60 minuts
 • Expedición Zero: Benvinguts a l’Expedició Zero, un grup de contrabandistes han abandonat un bagul en campament il·legal a la Vall dels reis a esperes de ser recollit. 2 a 12 jugadors | 75 minuts
 • The Magic (Andén 9 3/4): Joc ambientat en Harry Potter. En un món de màgia i fantasia tot és possible. 2 a 18 jugadors | 75 minuts
 • Exploradores en el Cairo: Els últims descobriments arqueològics en el Desert del Caire, han fet que augmenten els grups de mercenaris a la recerca de nous tresors amb els quals poder traficar per tot el món a través del mercat negre. 2 a 12 jugadors | 75 minuts

Skp Room

 • El loco del callejón: Heu reservat habitació en un Motel per a passar el cap de setmana en pla aventurers i en arribar al lloc us trobeu un carreró fosc i funest on no entraríeu sols per res del món. Prompte descobrireu que no és fàcil eixir d’allí, i molt menys amb vida. Hi ha algú en les ombres que us observa, sembla pertorbat, us vol col·leccionar. 2 a 8 jugadors | 120 minuts

The Exit

 • La Purga: SAFE, empresa líder en el sector de la seguretat i videovigilància, ofereix per primera vegada una experiència pilot per a garantir la vostra tranquil·litat durant la Purga anual. Confia en ells. Et mantindran fora de perill. 2 a 6 jugadors | 75 minuts
 • Infiltrados: Un agent doble i una missió d’alt risc us esperen en una misteriosa casa de subhastes plena de paranys. 2 a 6 jugadors | 75 minuts
 • La Prisión: Benvinguts a la pitjor presó de màxima seguretat del món: LA FORTALEZA. Un repte amb diversió assegurada en el qual només la vostra imaginació i el treball en equip us ajudaran a eixir amb vida d’aquesta presó. 2 a 6 jugadors | 60 minuts

Black Key

 • Los Inocentes: Formeu part de l’equip d’investigació encarregat de donar amb el parador del Dr. Enrique Corberà, fundador del centre i principal autor dels horribles experiments que allí es practicaven. 2 a 7 jugadors | 80 minuts

Cronos

 • El Galeón: Recuperar l’Elixir de l’Eterna Joventut i escapar de El Galeón. 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • La tumba perdida: Recuperar l’Elixir de la Vida Eterna i segellar la Tomba amb explosius. 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • El corredor de la muerte: Recuperar l’Elixir de regeneració de cèl·lules mare el dia de l’atemptat contra John Fitzgerald Kennedy. 2 a 6 jugadors | 90 minuts
 • Resident Corporation: Desactivar el “Projecte Cronos”. 2 a 6 jugadors | 90 minuts

Get Out

 • La cabaña: Es lloga cabanya vacacional situada en Ohrid, només hi ha una xicoteta pega: una maledicció plana sobre el poble. 2 a 7 jugadors | 90 minuts
 • El Origen de la Maldición: Una jove decideix entrar en un convent, però es trobarà amb una maledicció. 2 a 6 jugadors | 75 minuts
 • La maldición de Amy Rose: Sereu capaços de descobrir tu i el teu equip d’investigadors l’estrany cas de “LA MALDICIÓN DE AMY ROSSE” i tot el que envolta a aquest gran enigma? 2 a 7 jugadors | 75 minuts
 • Lovely 69: Com a deixebles de la vostra deessa, haureu de localitzar l’Ídol d’Ònix abans que desperte, en cas contrari el seu enuig serà tal que deslligarà tot la seua ira sobre vosaltres i sobre la resta del món. 2 a 7 jugadors | 69 minuts | +18

Cubick

 • La entrevista: Una empresa anònima, en els últims dies ha patit diverses vacants inesperades i està buscant el personal més qualificat per a ocupar els llocs buits. Les proves de selecció es realitzaran en les instal·lacions de Cubick. No farà falta que ens entregues el teu currículum, ja estem al corrent de totes les teues dades. Només hauràs de presentar-te en les nostres instal·lacions el dia i l’hora acordats. Ah, això sí… ni se t’ocórrega vindre només, necessitaràs al teu equip per a completar les proves. 2 a 8 jugadors | 80 minuts

The Room Escape

 • Las Reliquias de la Muerte: Un malvat mag fosc està acabant amb tot aquell que se li enfronta. Per a poder derrotar-ho haureu d’entrar al castell màgic i recuperar les seues parts de l’ànima, a més d’eixir amb vida. 2 a 6 jugadors | 90 minuts
 • Wonderland: El gat Cheshire te l’ha jugada. Et va portar al País de les Meravelles per a després deixar-te atrapat dins. Penses que és només un conte infantil? Submergeix-te en aquesta sala cuidada al detall i utilitza els teus 5 sentits per a poder tornar al teu món. 2 a 6 jugadors | 60 minuts | Xiquets
 • Nightmare: Sou un grup d’amics en ruta per Europa. Un dia qualsevol pareu per a fer nit en un xicotet poble, enmig del no-res. Podreu escapar abans que siga massa tard? 2 a 6 jugadors | 75 minuts
 • La venganza de Kerrick Caberga: Any 2437. El famós Kerrick Caberga t’ha contractat per a robar-li a la seua germanastra -Analisa Melano- el seu objecte més valuós. 2 a 6 jugadors | 100 minuts

Black Rose

 • La maldiciçon de la Rosa Negra: Entreu al Castell del Llop i recupereu la rosa negra abans que puga continuar estenent la seua influència i causant més mal. Teniu una hora abans que la màgia de la maledicció us corrompa a vosaltres i us abandonen dins. 2 a 6 jugadors | 60 minuts
 • Valhalla: Las Pruebas de Odín: Per a poder guanyar-vos l’entrada al Valhalla trieu un clan i enfronteu-vos a les proves d’Odin. Lluiteu, lluiteu fins que se us esgoten les forces i les portes del Valhalla s’obriran per a vosaltres, allí us asseureu a la taula d’Odín, on un banquet sense parangó us espera al costat dels millors guerrers de tots els temps, no sense abans recuperar el que us han demanat. 2 a 7 jugadors | 90 minuts

Evil House

 • Hotel de los suicidas: La posada DuMont reobri les seues portes com L’Hotel dels Suïcides! 2 a 6 jugadors | 100 minuts
 • Caronte: L’empresa Caront busca personal per a participar en assajos clínics de diferents tractaments i medicaments. Estem oberts a tota mena de perfils. 2 a 6 jugadors | 90 minuts

The Lock Room

 • Atraco a Central Bank: Quan la policia entre només hauran tres camins possibles: Escapar, escapar amb els diners o acabar en la presó. Entrar a un banc és la part fàcil, la qüestió és si sereu capaços d’eixir? 2 a 7 jugadors | 60 minuts
 • 2076: La vostra missió és endinsar-vos en el búnquer BK-437, on es troba el laboratori del professor, i intentar trobar qualsevol pista sobre el seu parador o la seua investigació. 2 a 7 jugadors | 75 minuts
 • La maldición del dragón: Us endinsareu al castell i haureu d’escapar amb el tresor abans que Drogor isca de la seua letargia. Si Drogor desperta, no tindreu cap oportunitat. 2 a 7 jugadors | 75 minuts
 • La película: Vulgueu o no, en el moment en el qual comence la pel·lícula, no hi haurà marxa enrere. Serà ELL o vosaltres. 2 a 6 jugadors | 80 minuts
 • El secreto de Gordon: Viatja al passat i descobreix un misteri sorprenent! 2 a 6 jugadors | 75 minuts

FACTORÍA

 • Golpe perfecto en el jardín de Buda: Sou una famosa banda de lladres refinats. El vostre pròxim objectiu és robar al líder de la màfia asiàtica, Xu Lin. 2 a 7 jugadors | 90 minuts

 • El peligroso caso de Falla Novíssima: Benvinguts al casal. Podras entrar, però ixir? 2 a 7 jugadors | 80 minuts

Des de Tresdeu estem segurs que trobes més d’un escape room per a gaudir d’un pla diferent amb bona companyia!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €