Restaurants vegetarians a Alacant

Després d’apropar-vos els restaurants vegans a València tornem amb aquesta línia per descobrir-vos els restaurants vegans i vegetarians d’èxit a Alacant que deus provar si o sí. Si en saps de més, fes-nos-ho saber a les nostres xarxes socials! 

Bodhi Green 

Bodhi Green és un dels vegetarians d’èxit d’Alacant gràcies a la seua varietat de sabors i influències culinàries procedents de diferents llocs. A la seua carta pots trobar des de plats entrants fins sàndwitxs i wraps. A més de gaudir d’aquesta experiència al mateix restaurant al carrer San Fernando 46, també té l’opció de portar a casa perquè desplaçar-se no siga una excusa. 

Imatge via Instagram

Falafelmania 

Aquest és el restaurant oriental vegetarià d’Alacant. A Falafelmania es pot degustar una gran varietat de plats procedents de la cuina oriental. Compta amb un menú degustació diari per un preu més que assequible i amb la millor qualitat. Al carrer Perú, 13. 

La Lluvia 

Lluvia és ànima vegetariana, amb una gastronomia que busca promoure una alimentació conscient i saludable mitjançant plats de no procedència animal i d’allò més avantguardistes. Amb oferta de menú degustació i una carta més que variada, pots trobar aquest restaurant al número 20 del carrer Poeta Quintana. 

Imatge via Instagram

Vegan Bombon 

Passant al dolç, Vegan Bombon és el lloc perfecte per al postre vegà i sense gluten. Una varietat de productes de pastisseria amb ingredients com l’ètica i l’ecologisme per a fer brownies, pastissos, donuts… No t’ho perdes al carrer Canalejas 20 d’Alacant. 

Imatge via Instagram

The Vegan Boss

La recent obertura vegana a Alacant és The Vegan Boss i es troba al centre comercial Bulevar Plaza. Una gran varietat del dolç més vegà i sense gluten com croissants o palmeretes però també amb pa i pizzes menudes. Ves i conta’ns!

Imatge via Instagram

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €