L’actriu Rebeca Valls fa #LaLlista de Setembre

Tornem amb força de les vacances a la Tresdeu. Vos presentem la nova encarregada de fer #LaLlista d’aquest mes. Ella és Rebeca Valls, coneguda actriu valenciana que l’haureu pogut veure en papers en la xicoteta pantalla: “Autoindefinits“, “Socarrats” o “Senyor Retor” en Canal 9. O en aparicions en la televisió estatal a “Cuéntame“, “Aqui No Hay Quien Viva” o “Amar Tiempos Revueltos“. Actualment Rebeca Valls està fent teatre amb el qual ha aconseguit el premi a millor actriu de l’AAPV i el premi de la Cartelera Túria.

 1. Silvia Perez cruz, Javier Colina i Albert Sanz – En la imaginación. Silvia té la millor veu de totes.. és una gran dona. I a més, en este disc, li acompanya el contrabaix de Javier Colina i al piano el gran Albert Sanz, que és valencià i fill de Mamen García una gran cantant a la que estime molt.
 2. Ray Charles – Hit the road Jack. Va ser la cançó d’un viatge que vaig fer amb les meues amigues. Només escoltarla em pose a ballar.
 3. Radiohead – Creep. Un clàssic per a tancar els ulls i deixar-se portar.
 4. Lori Meyers – Mi realidad. Els Lori sempre són una bona opció per a anar de concert amb els amics!
 5. La Bien Querida – 9.6. Amb esta cançó va començar la meua história d’amor… Sempre vaig a vore els seus concerts amb ell.
 6. Zahara – Del invierno. Una gran veu del indie pop, personal i amb molt de talent. Per a ballar està molt bé “Caída Libre” també i té coreografía i tot!
 7. Lou Reed – Perfect day. Un altre clàssic per a deixar-se portar…
 8. Paolo Nuttini – No Other Way. Este cantant té una veu profunda, personal i madura des que era jove. Escoltar-lo és una meravella.
 9. Cake – Perhaps. Un grup amb molta personalitat que fa versions molt divertides. Ideal per a ballar.
 10. Pep Mirambell – La Costa Blanca. Un jove cantautor Alacantí al que li desitje que tinga molt de futur.. A més, també canta en Valencià.
 11. Damien Rice – 9 Crimes. He passat molt de temps escoltant les seues cançons.. Tenen la capacitat de traslladar-me a un altre temps.
 12. Ñeku – Los lazos de la traición (Sube en el coche mi amor). És un grup valencià on el meu amic David Jover toca la batería i que espere que continuen els seus èxits.
 13. Anthony And The Johnsons – You are my sister. Un gran cantant, amb una història peculiar, que sembla que tinga diverses veus al mateix temps i al que mai he vist en directe.. i, la veritat, em faria molta ilusió. Escoltar.lo és un vertader goig. Un viatge.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €