8 recomanacions per a regalar aquest Nadal

Sense adonar-nos ja tenim el Nadal ací, i ens agrade o no, és època de fer regals a la nostra gent més propera. Al llarg de les últimes setmanes vos hem fet diverses propostes que hui recopilem, per tal de donar-vos idees de possibles regals per a les festes que s’acosten. Música, espectacles, gastronomia, viatges… Varietat d’opcions entre les quals, esperem que trobeu el regal que busqueu.

Entrades per al teatre

Foto de l'equip de "Tic Tac", musical per NadalEl Nadal és un bon moment per a acostar-se a veure espectacles d’arts escèniques. Enguany, hi ha moltes propostes, d’entre les quals destaquem un parell. Carles Arberola està preparant, amb un gran equip, l’ambiciós musical “Tic Tac” (entrades ací). Per altra banda, la Companyia Teatre Micalet, presenta l’espectacle “Nadal en casa Els Cupiello”, una comèdia d’Eduardo Filippo, dirigida per Joan Peris (entrades ací).

Festivern

Festivern 2017/2018. Cartell definitiuSi a hores d’ara encara teniu algun familiar, amic, o parella, que està dubtant si anar al Festivern però sabeu que li faria il·lusió, no dubteu en regalar-li l’entrada. A l’Instagram de Tresdeu encara esteu a temps de participar en l’últim sorteig, però si no sou els afortunats, encara podeu comprar les entrades ací.

Feretes i Cançonetes

Però si el que voleu es regalar música als més menuts, els pròxims dies 3 i 4 de gener podreu gaudir de molta música, moltes activitats i molta festa per a tota la família al Feretes i Cançonetes. Aquest any amb moltes novetats com la presentació del nou projecte conjunt de Dani Miquel i Carles Belda: ‘La mare Carabassera’. Però també amb les actuacions de Txarango, The Penguins Ska Band, Reggae Per Xics, Clara Andrés, Vadebo, Nina Dinamita y La Swing Milicia, el Diluvi, Ramonets, Rodamons Teatre, Trobadorets, Allioli i molts més! Visiteu el Facebook del Feretes per a estar al corrent de tot.

Discos Mésdemil

La tenda online de Mésdemil continua activa i amb una gran quantitat de discos per a regalar per Nadal. L’oportunitat és molt bona per qui vulga comprar música de qualitat i de pas, ajudar a un segell discogràfic que ha treballat incansablement durant l’última dècada.

Llibres de Sénia

Durant els últims mesos, Sénia ha anat recomanant un grapat de llibres, a l’article de l’últim capítol, publicat aquest dilluns, vam enllaçar totes les edicions anteriors. Teniu per a triar per gèneres, autors, editorials…

Gastronomia

El Rodat s'estrena a les estreles Michelin

Si el que voleu és regalar gastronomia, i esteu disposats a gastar-vos uns dinerets, podeu visitar els múltiples restaurants del País Valencià que han aconseguit recentment alguna estrela Michelin. En aquest article t’ho vam detallar tot.

Escapada rural

Però si el que busqueu és una escapada econòmica de cap de setmana, o inclús d’un dia, podeu visitar algun dels pobles que us vam proposar en l’última actualització de “Pobles amb encant del País Valencià”.

Karaoke de Dani Miquel

Per últim, destaquem que el cantacançons Dani Miquel ha publicat Cantem amb Dani Miquel. Un llibre-DVD que compta amb 25 temes amb versió karaoke, que ja està a les llibreries i s’ha convertit en una gran opció per a les compres nadalenques. També es pot adquirir a la tenda online de Bromera.

El regal del Nadal: karaoke de Dani Miquel

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €