Nerea Sanfe ens envia la seua llista de cançons

La youtuber Nerea Sanfe ens envia la seua llista de cançons favorites. Cadascuna té la seua història i la seua explicació. Cançons que li han marcat i li encanten. També ens diu que quan vulguem una per eixir de festa ens la farà encantada!

Ací us deixe algunes de les bandes sonores de la meua vida, faltarien mil i una cançons, però aquestes son les primeres de moltes llistes que en tinc, mentre passen els anys, i la música m’acompanya en ells.

Jo Mai Mai – Joan Dausà

Des de que vaig  veure Barcelona Nit d’Estiu vaig enamorar-me per complet d’aquest cantautor. Mai l’havia escoltat, i es una meravella tant ell, com les dues pel·lícules de Dani de la Orden.

Només amb tu – ANIMAL

Vaig descobrir aquest grup fa tres o quatre anys, escabussant-me per Youtube van aparèixer, i em van robar un trosset al cor. Lletres sentimentals i quotidianes que formen part d’alguns dels records més importants de la meua vida.

El día que lluevan pianos – Marea

Aquest grup es dels meus favorits des de l’adolescència. La curiosa veu de Kutxi Romero sempre m’ha resultat interessant. M’agraden totes les seues cançons, però aquesta es de l’últim CD que van traure abans de la seua retirada, i és de les meues favorites.

I tu, sols tu – el Diluvi

Seràs la tres voltes rebel, hui i sempre! Res més a dir, és simplement fantàstica, aquesta cançó amb la lletra del poema de Maria Mercé Marçal és la lluita i l’alegria unificada.

Panda – Machete en Boca

Les vaig descobrir fa relativament poc, i em flipen! Tenen tanta força, que en cada una de les seues cançons et la transmeten al 100%.

Que tinguem sort – Lluís Llach

Una de les bandes sonores de la meua vida, els meus pares, els viatges als Pirineus quan érem petits, les vesprades a casa jugant o estudiant o simplement estant amb aquelles persones que estimes. Vaig anar al seu últim concert a València amb ma mare, va ser increïble poder acompanyar-la i veure-la tan i tan emocionada.

You’re wondering now – Amy Winehouse

Va morir massa prompte, i ens va deixar massa música per gaudir d’ella. Aquesta cançó em crea un bon rotllo increïble, per començar el dia és de les millors!

Allò que un dia vam ser – Skatuttipresto

Per a mi, la millor cançó que tenen. Parla de la nostra terra, dels nostres sentiments… i a més els estime massa! Els he vist créixer com artistes i com a persones i és molt emocionant veure’ls complint poc a poc els seus somnis.

Fa tres anys – La Gossa Sorda

Us podria dir mil i una cançons de la Gossa, ja que totes m’agraden i formen part de la meua infantessa, adolescència i actualitat. Però aquesta té un significat especial. Per totes aquelles persones que han tingut i tenen que marxar a treballar fora, per totes aquelles amistats que han viscut lluny alguna volta, i perquè la introducció és meravellosa!

Coconut – Harry Nilsson

És una de les cançons de la banda sonora de la pel·lícula Pràcticament màgia protagonitzada per Sandra Bullock y Nicole Kidman, i és tan curiosa que mereix la pena escoltar-la, a més sempre que l’escolte em recorda a l’escena que ix en la peli, i es la meua favorita! Així que doble interès.

Mujeres – Amaika

Una de les recomanacions setmanals que vaig trobar a Spotify fa anys, i que va ser totalment un gran encert! A més, aquesta cançó té una lletra molt real, parlant del que som: DONES. Té dos àlbums al mercat, i transmet una frescor i ritme que et faran ballar de segur!

Frenético ritmo – Jenny And The Mexicats

Una mescla d’anglès i castellà que fa a aquest grup màgic. Ritmes flamencs mesclats amb música moderna és la clau d’aquest grup multicultural. Una curiositat és que una de les cantants, Jenny, també és la trompetista del grup. Crec que per eixa raó, m’agrada encara més! Volem més visibilitat de dones músiques al panorama musical actual!

L’Herència – Aspencat, Feliu Ventura, Xavi Sarrià, Borja Penalba

Em transmet tantíssim aquesta cançó que més d’una vegada he plorat escoltant-la. Per tot allò que ha vingut i el que vindrà. Perquè ens queda molt per construir, i jo em sent tan identificada, per tot allò que m’han ensenyat i he viscut i per tot allò que ens queda encara.

Se’ns fa de dia – VADEBO

És una de les cançons que em transporta a una festa directament, pel seu ritme, música, la flauta travessera protagonista de tota la cançó m’encanta (potser és perquè jo també la toque) però em fa menejar-me a l’instant d’escoltar-la.

Casablanca – Mireia Vives i Borja Penalba

Aquest tàndem format per Mireia i Borja dona realment vida quan l’escoltes. I aquesta cançó es de les que més m’agraden. El ritme flamenc i com no, la flauta travessera em guanyen els sentits i una mica el cor…

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €