5 pobles del País Valencià on romantitzar el teu estiu 

No cal anar molt lluny per a passar un estiu d’ensomni. El País Valencià està replet de pobles amb encant on podràs romantitzar el teu estiu sense necessitat de viatjar a la Costa Amalfitana a Itàlia. Ací tens alguns que han de ser parada obligatòria aquest estiu.

 

Altea

Aquest paisatge paradisíac de la Marina Baixa és un dels llocs més turístics del País Valencià, i té una raó. La seua estètica que recorda a Grècia, amb les cases blanques i blaves i l’aigua de la Costa Blanca la fa un lloc únic al País Valencià. Si elegeixes Altea com el teu destí on romantitzar el teu estiu, has de fer parada obligatòria a les restes de la muralla d’Altea, al mirador del Portal Vell i a carrers com el Major, Salamanca o la plaça de l’Aigua.

Imatge via Turisme Comunitat Valenciana

Bocairent

Bocairent és un poble excavat en la roca amb una gran riquesa cultural, per això va ser elegida l’any passat capital cultural valenciana. Aquesta localitat ubicada en la Serra de Mariola és d’una medieval i té diversos punts d’interés com el mirador del cementeri, les famoses covetes dels moros i el centre històric, un lloc on tornar al passat. 

Bocairent

Imatge via Comunitat Valenciana

Peníscola

A la província de Castelló es troba Peníscola, al Baix Maestrat. Més de 2.500 anys d’història han fet que aquesta localitat es convertisca en un dels llocs més visitats del País Valencià. El seu centre històric és únic perquè s’endinsa en el mar, i les seues parets blanques amb pedres i petxines fan que els passejos pels seus carrers es convertisquen en una experiència única. 

Imatge via Turisme Comunitat Valenciana

Xella 

Què millor que Xella per a refrescar-te aquest estiu? Al Canal de Navarrés es pot veure aquest municipi que viu entre les muntanyes i que compta amb una gran història. Més enllà del fet que el municipi tinga un gran atractiu per la seua estètica antiga, si has sentit parlar d’ell és, segurament, pel Salt de Xella. A aquest paratge natural es localitza una de les cascades més boniques del País Valencià des de les quals es poden veure les ruïnes de l’antiga central hidroelèctrica o un vell molí. 

Xella

Imatge via Comunitat Valenciana

El Palmar 

Per acabar, però no per això menys idíl·lic, el Palmar, el cor de l’Albufera. Aquest paisatge únic de les comarques centrals és un poble de pescadors que es troba ple de barraques i de camps d’arròs. La més pura estètica valenciana on, a més, pots gaudir d’un passeig en barca pel parc natural i menjar les millors paelles del País Valencià.

Imatge via Turisme Comunitat Valenciana

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €